買電視機 / 換電視機 集中討論區 (26)

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
三星塊牌下面有制(開關制嗰啲)
如果扣埋 高度得番6cm走棧 因為之前度過
仲好啦, LAST DAY
條soundbar 12cm深
如果我擺喺三星塊牌前面 變相條野會凌空左喺櫃邊
哦你意思即係放左係stand上面
都會突出個櫃
舊電視用左7年,2皮幾
計返水貨呢部,玩到2年我都接受到
原本用緊邊部, 20K應該都係高階機
sharp 4原色 3D...
香港既AQUOS現在已經不值一提了~
沒錯
點解唔繼續服役?
想問下 廳2.8m闊 最盡係咪65寸?
Q80T 係咪無65寸?
另外Q95T係咪無水貨賣?
Q95T沒有水貨, 65Q80T沒有行貨. 水貨就有65"啦~

Samsung 65Q80T 水貨
$11800
個價之前問既, 現在可能更平

你廳電視同坐位距離幾多?
Av乜乜係咪無賣水貨?唔怪得問極都無
原本想買65 CX 但睇一睇同Samsung 個價差太多
Samsung 65寸既話 仲有咩model推薦?
唔知擺晒野後有幾多電視會掛牆
試過整,整唔到,退役,放入房算
壞左? 唔係要拎去回收嗎?
自動開關,換埋爆左既cap,有好轉,不過都有熄

4電1腦,買電視,一定要部舊機佢?
唔需要
Samsung 65Q70T 水貨
$7280

Samsung 65Q80T 水貨
$11800

Samsung 75Q70T 水貨
$14200

Samsung 75Q80T 水貨
$18000

Samsung 55Q700T 8K 水貨
$12000

Samsung 65" Q950TS 8K 水貨
$39200

Samsung 75" Q950TS 8K 水貨
$54500

65Q700T 8K問唔到, 盛澤嫌我煩, 我介紹咁多巴打比佢, 雖然佢地唔知
AVOUTLET冇賣水貨

LG 65" OLED TV CX OLED65CXPCA 水貨
$22100
好詳盡
如無意外 應該會揀65Q80T 怕75太大
65Q700T 8K 可能$18000-20000到, 衝唔衝8K電視?
8k好似用唔著
巴打又係新居入伙呀?
你地sub仔有冇放吸音墊係底 我依家直接靠牆座地 驚樓下食到應一應
JBL 個SUBWOOFER強到這個地步?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞