買電視機 / 換電視機 集中討論區 (26)

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
個個都係咁, NETFLIX壓縮條片既壓縮率問題, 我們冇法控制NETFLIX.

唔洗心UP, 你沒有買錯機, 你老婆覺得滿意嗎? 全民造星可能仲靚過某D NETFLIX片
你唔係買55X9000H嗎, 點解升級做49X9500H??
我用Sony 未試過差到咁樣wor
會唔會個app有問題
我夠係用SONY, 用緊49X9000E, 用最新ANDROID 9系統+最新版NETFLIX

NETFLIX係咁架啦, 有D片本身多NOISE, 再加大壓縮率, 就會咁

你可以係NETFLIX搵"絕命毒師"自己睇下
55太大了 雖然9000有hdmi2.1 支援ps5好吸引
不過我已經好少打機 得部ps4pro 夠做啦
多數睇用嚟煲劇Netflix hulu嗰d
應該9500啱我d
你自己拎電視返屋企? 唔安排送貨?

記得唔好自己開箱裝機, 等SONY師傅上門開箱裝機
正確選擇

正常就算打PS5行4K60都大部份GAME夠用啦
呢到係幾分幾秒,我都可以幫手睇吓,我記得我好似冇呢個問題
加咗一百蚊送貨 無本事拎
明白 我都驚自己拆有咩損壞入我數
佢話到時師傅會幫我裝座枱
但牆架自己裝
NETFLIX搵 "絕命毒師"

成套都爛畫質
正路都爛爛地 套嘢好多年前
掛牆架要用SONY原裝, SONY師傅先肯裝, 仲要唔知洗唔洗加錢裝

自己裝小心D, 唔好一個人, 同埋唔好壓到個MON

如果裝唔掂, 應該可以比錢搵盛澤上門幫你裝
我睇好似幾清
呢套只係某D位有NOISE雜訊

絕命毒師就真係成套都係NOISE雜訊
其實我都係搵屋企人幫我裝
我自己一定搞唔掂
睇下到時點 搞唔掂就真係要搵人幫手了
好期待用新電視煲劇
如果真係搞唔掂可以搵盛澤影音上門幫你裝, 比錢實OK

幾時裝機?
星期二送嚟
佢話即日會裝
聖誕禮物
但連今際之國都一時時爛
有冇巴打用過price d 線上商店,到貨先比錢,信唔信得過?應該唔會賣假野/2手野掛,諗住去間叫黃金電業網買
我再睇又好似ok
係咪的毒氣,所以覺得矇咗?
你地有無開motion enhance?
開完有某d場景鬼影仲勁左
想問樓主Q70T 同Q80T 相差幾遠?
我諗緊三叔70T同80T 再加罪大x900H
A9S 熄晒所有增強器
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞