買電視機 / 換電視機 集中討論區 (26)

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
你廳用緊邊部?

一係部55"拎去免費回收囉

https://ccw.caritas.org.hk/computer.html
講錯左,部舊既係50吋,有諗過淘番個腳座放係電腦檯打PS4用,但會好大部
買左5年,p記3D電視
我都買左部Q70T有咩soundbar推介?問左盛澤Q60T無貨
點解建議soundbar買行貨?
30太淺 你櫃既板都有厚度 面板背板夾埋3吋到 仲有如果訂造電視櫃通常都會幫你造埋背板凹入2吋避地腳線同電制位 咁你個櫃既內籠扣晒板同凹位得返200左右 櫃桶放唔到野 好唔實用
怕大陸版鎖左功能, SOUNDBAR水行貨差價唔係太多
Q60T同Q70T行水差幾多?
我岩岩都造完,拎到盡都要35cm,個櫃桶真係好淺,放唔到咩野
$200-400到
我有frd話佢用左soundbar會有聲畫唔同步,有無聽過?
沒有
HW-Q70T或者Sony Z9F
Q70T好貴
買行貨HW-Q60T $2200, 加埋後置8500S都係$3100
如果我個廳未計梳化大約2.5米,電視牆闊1.5米(電視會掛牆)。打算去盛澤買49‘或者50’,有無邊部推介?平時應該都係聽吓歌睇吓電視/電影咁。
未聽過有鎖功能
JBL BAR 9.1未鎖左囉, 好似用唔到GOOGLE HOME
問下佢有無得訂

其他地方賣水 q60t 2200到
一係自己淘 1800以下連運
個一個係jbl 既獨有問題啦...
希望做到350啦
安全好多
冇咩用 行貨update firmware 唔係問題
都唔明JBL個官網好撚廢, 連JBL BAR 9.1資料都冇, 又唔放UPDATE FILE上網, 收收埋埋唔知做咩撚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞