買電視機 / 換電視機 集中討論區 (26)

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
我牆對牆2.65m
55寸啱啱好
fyr
請問盛澤賣Q80T水貨係大陸水同製造,同行貨是否越南製造?
行貨無越南製

水貨應該係大陸製
Sony KD-43X8000H
Samsung 43Q60T
Samsung 43TU8500

想請教下呢三部邊部好
我推薦

43Q60T>43TU8500>43X8000H
多謝解答
Thanks 巴打
我打錯字

行貨係越南製
張圖樓樓幫我畫好易明架
你當左邊係走廊就得
Samsung 55Q80T
Sony KD-55X9500H

邊部好d

本身鐘意sony 多d, 但係去豐澤睇完好似55Q80T d 黑位黑d, 同埋顏色鮮d
兩部同級,都係好機

如果想平D買到,可以考慮55Q80T水貨,只需要$6700,系統同行貨一樣,冇大陸APP,全繁體有齊Youtube/Netflix/Apple TV
55q80t 係同級
咁q95t 咪好過x9500h?
係好過, Q95T個有100個LOCAL DIMMING分公區數量, 比X9500H多一倍, 令到背光光暗調節更加細緻, 黑位溢光問題更少, 另外光度都比X9500H高D, 防反光又好D, 可視角又好少少, 加上Q95T有HDMI 2.1, 支援性又全面D
請問有冇可以轉90度嘅65吋電視掛架介紹 睇左NB 無65 吋
幫你搵過,暫時找不到
8.0😺WnzHcI9mIGo😺打kaἲ👉Τao宝👈或點这里链节 https://m.tb.cn/h.46cMmZq?sm=d21e1e 至浏lằn器【通用电视机挂架伸缩旋转显示器支架壁挂360度横竖屏切换万向旋转】

雖然係大陸支那野,你睇下啱唔啱用
多謝 我都有係淘寶搵下 但見佢個架有d 單薄
我係轉左右90度 唔係旋轉😂
同問55寸90度架樓主有無推介
盛澤/botb有賣電動90度
問吓sup唔support 65寸
姐係代表盛澤都成日mon post
如果盛澤有睇既話,麻煩睇下其他鋪d行貨機賣幾錢,我買行貨都想係你地到買,但貴成幾百以上( eg 43’ tu8000行賣4800$),買唔落手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞