(嘈交要自貼身材)健身資訊討論區91 問嘢前睇1樓Q&A

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
剩係聽kof 果邊講既野咪會覺得係lor
10:33 terry咪一樣有開口judge個referee
我睇唔明點解tyler team講野就係無品, 其他人講就唔係
Agger...
邊度睇到有人屌佢人品
但係就未見過佢係佢自己ig judge人
成個youtube comment都屌緊tyler team
碌上去早幾日呢度d人都係咁講
頭先kof live又再屌多次
問題係如果單純睇片, 反而sam係笑笑口, marvin係惱羞成怒
如果係同一把尺既, 咁terry都唔應該出聲啦
TYLER 一路都冇出過聲都被人屌
其實我都覺得MARVIN佢地都有雙重標準, 如果齋係JUDGE REF其實好合理, 邊可能話因為佢地係新仔所以唔JUDGE得, 之但係TYLER隊果個SAM有冇爆粗/惡意批評人身攻擊REF就唔知啦
無出過聲都要比人屌人品差
雖然我估都係講緊之前分手單野, 但大家咪又係食花生, 有幾多人知實情先
其實睇片估到TYLER性格係點, 有D高傲COOLCOOL地唔係好中意講笑咁
可能就係咁埋唔到其他人堆, 搞到感覺上好似被其他人排咁
觀眾鍾意睇marvin terry呢d熱情有火既coach
但唔代表佢地係聖人講既野就一定係事實既全部
早幾日先有位教練ig屌佢地weak mindset is a choice
其實一開始都幾中意MARVIN, 但係SEAN事件同今日果單野
真係覺得佢有少少大恰細果種感覺
但玩到決賽先再發生咁大問題其實真係講唔太通
咪係
香港健身風氣已經唔強
難得有人出嚟搞咁大壇嘢推廣吓
佢同Sean 有咩事件
唔算事件

不過睇strength battle果陣marvin對sean果種單單打打我唔係好中意咁解, 係屌就認真屌, 或者好似佢今日係live講咁, 拉埋一二角慢慢教育佢, 都好過係鏡頭同咁多人面前單打侮辱佢咁

然後聽今日live d人講(未經證實), sean之後跟左terry學野, 然後marvin嬲尻左佢
Sean 咩事
marvin邊洗葡萄佢,身型marvin靚咁多
教車撚式教法真係難頂既
佢同sam 個格真心肉酸
Marvin直程有一下嬲到開咗名話ray 但收得切

不過個ray又係on9 男人老狗做咗啲咩都唔肯認 仲要係到駁
但佢賤得嚟 係cm到 維護自己係講翻屋企啦你

唔係講收皮 卸膊技能max咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞