(嘈交要自貼身材)健身資訊討論區91 問嘢前睇1樓Q&A

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
做乜野situp
唔係上晒去果隻,腰keep住貼地咁,只上身咁chok上去
如果都會咁都係technique問題
有機會係你用唔到hip drive
有片睇最好
Inzer/ strength shop
試下做adductor activation再squat 應該會落得深左少少

抵玩
咁抵
其實呢個價嘅belt同貴野差距係邊
Inzer出名平 又有ipf approved
同sbd最大分別就係佢唔係快扣

網上見到個動作睇落怪怪地的 其實想知佢教得啱唔啱
Yung king 👑 helping girls in Lululemon train their #booty while focusing the shot on their 🍑😜

Can you post more please these are good wanking materials I don’t care about the shitty squat form

有冇ching手腕有傷之後做錘式彎舉會手腕痛,想問下有冇其他對手腕比較友好又練到長頭嘅動作。
健身教練個名咪比呢d人搞到臭哂
新手想同時增肌同減脂,有冇可能?
上網睇過body recomposition, 話重訓嗰日就食TDEE/>TDEE
冇重訓嗰日就<TDEE, 正確嗎?
睇留言
笑到仆街
點解呢條友無啦啦畀成班powerlifter圍攻
唔好彩囉
佢心諗:垃圾教練一地都係點解要揀我

不過抵死,咁多靚女客,一定係教powerlift 冇靚女學。
點睇做緊bar但又hold住個啞鈴唔係即刻用

啲女好興咁撚樣,屌你老味今日仲有咩要操呀,使唔使幫你擺個「留位」牌仔喺度?
點睇做緊bar但又hold住個啞鈴唔係即刻用

啲女好興咁撚樣,屌你老味今日仲有咩要操呀,使唔使幫你擺個「留位」牌仔喺度?
提下佢lor,急住要用咪直接問佢攞,不用太暴躁
都唔無啦啦
拍啲gym idiots級嘅片想出名
大家咪幫佢推
咁又唔好淨係話女人
男好多都係咁 仲一次過拎幾對
個女仔應該想識仔
所以特登做呢D野等緊人開口問佢野
仲要淨係睇電話,我操完兩part個啞鈴都係無郁過
比哂牌你都唔識上
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞