[連登有愛] 做左10年髮型師 為你解答髮型問題

952 回覆
40 Like 9 Dislike
你比相我睇睇再覆下你 不過哩個髮質9成唔係做b5架 t.me/wilson3300
Tg我send個wax你睇下 t.me/wilson3300
留得夠長 可以再用電髮/產品令到佢做類似既效果

Tg我 我可以埔你睇睇呀 t.me/wilson3300
絕對有 不過要去salon染 自己染9成傷髮傷頭皮~
你tg我 比我睇睇你而家個頭咩環境先
T.me/wilson3300
巴打係邊到 搵你剪ok? tg pm你得唔得
可以既 但係我未必近你

天氣涼左好多 又係電髮既季節
我係男仔前陰則邊唔知成日曲起
另外本身我個頭系有俗稱既美人啄
不過我keep住有產左佢。
但係有個問題依然系到,就系前陰中間永遠都成舊野帳起甘
請問有冇方法解決
t.me/wilson3300
比相我睇下
用咩焗油/ 保養好?
有無平靚正髮型師介紹?
街嗰啲/ ig廣告嗰啲好貴
學生俾唔起...
平靚正其實唔乎合現實wo😂
你去follow wilson_lehuit8 話我介紹啦😂
平陰同齊陰有冇分別? 有咩分別?
其實冇分別 只係文字上有唔同
但如果我想大致上係平既,有輕微既長短,應該點講
唔想齊到頭盔咁。
其實係話 齊陰個尾輕微碎少少就得了
Thank you
試下交比飛髮佬同你搞 可能會有新衝擊
剷個光頭一定好有衝擊
救命我前幾日去電髮同染髮用咗1400
結果個助手幫我電髮嘅時候電完之後即刻幫我上染髮膏
我下晝去完電髮返到屋企之後個八字劉海已經變返直
第二朝瞓醒就連前面啲頭髮都變返直
啱啱洗完頭 變得更加直
之後wts個髮型師
佢話我呢啲情況好正常
唔係佢哋問題
叫我自己用吹風筒吹番彎
話啲定型藥水加咗落去染髮膏度幫我一齊上
但係我之前去其他地方電髮不嬲都係藥水同染髮膏分開
之後再等啲藥水可能十幾廿分鐘
究竟條友係咪呃鳩我 想推卸責任?
啲頭髮真係好誇張 仲衰過我自己係屋企夾
但係佢死都話有幫我上定型藥水
笑撚死 你講真定係到派膠阿?
認真啊
呃你我有咩好處
依家條友話可以幫我補電髮
但我已經俾佢染同電
嚟多一次真係驚爛髮
但係唔補電嘅話我覺得最多可以keep到一頭半個月
咁我電嚟做乜
佢幫我上染髮膏嘅時候我已經覺得有啲奇怪
問佢做乜唔上定型藥水
佢就同我講上咗㗎啦
咁我就信住佢先啦
結果夜晚我個八字劉海已經變返直
依家同佢傾返佢死都話幫我整嘅係一個比較自然嘅髮型
仲話將兩樣野溝埋一齊
講真我唔係冇電過頭髮
從來冇聽過都冇見過有人會將兩樣野溝埋一齊
滿心期待整完個頭髮會好靚 結果佢俾啲咁嘅嘢我
而家諗緊去唔去補電好
Cls 咩事阿 溝埋黎用哩part真係笑死我
嗱 好老實錢就俾咗啦
最經濟嘅方法梗係返去俾佢補電啦
但係如果你對佢已經冇信心 咁不如洗個少少錢搵個第二個電仲好啦 再唔系咪玩埋呢一頭半個月先囉 之後先至再慢慢電 算啦開心面對啦 都發生咗落
屌佢呢個藉口真係戇鳩到一個點
講出嚟個個都以為我講笑
從來都未聽過有人會將兩樣野溝埋一齊
依家條友叫我睇吓情況一兩個禮拜之後先返去搵佢
希望我到時個頭仲係彎㗎啦
其實可以建議佢將所有野溝埋黎用 咁搽一次就可以電髮染髮焗油 笑死我 戇鳩到爆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞