隔離14日出嚟,我個淫底女友俾人食咗、我個身份仲要俾人取代咗《奪臉述異記》

1001 回覆
468 Like 41 Dislike
Lived
好好睇
lived樓主幾時再出
我哋讀嘅小學、中學同大學唔同,排除咗佢係我舊同學嘅可能性先。

我用左成晚睇佢啲打卡位、居家照再上網 Research,發現佢都幾唔小心,我大概掌握到佢嘅生活圈子。

首先佢係有車,職業係教師,住喺元朗某個私人屋苑。

佢女朋友⋯⋯係我鍾意嘅類型:無乜胸,但勝在高高瘦瘦,著得斯斯文文,睇落幾醒目下咁,個樣有啲似蒼井優。

我默默同自己講左個爛 Gag,如果張文軒女朋友似蒼井優,咁可兒俾我嘅感覺就似蒼井空。
奇怪,張文軒生活條件比我好好多,似乎無乜必要去搶我個身份㗎。

睇佢成日行山健健康康,行得走得唔似有絕症丫。

我忽然間醒起一套戲,叫《Get out》,故事係講有條村嘅人捉啲健康年輕人,用唔知咩手法令佢意識沈寂,然後將自己嘅意識植入佢身體,從而操控呢副健康身體繼續生活落去。

我依家個情況唔係咁。

首先我個意識同自己個身體係連結住,亦可以操控身體,只係個身體外觀改變成另一個人。

其次,係另一個男人無啦啦變成我個樣。既唔似Get out,亦唔算係靈魂互換。

我搖搖頭,當務之急係要搵到張文軒身邊嘅人問清楚先。

最直接梗係踩上去佢屋企。目前我只知佢住喺元朗,對於邊個屋苑邊座邊層毫無頭緒。
會唔會你就係張文軒
出咗喇又,繼續嚟推po
歡迎新讀者
好好睇 支持
又要追故了
留名!

有更新 有罐罐!!!
好恐怖呀 我又真係住元朗國
咁少
lm
成件事會愈睇愈迷,但線索已出
出咗啦
咁你唔出文又搵線索呢老細
有無咩想加下?甜甜咸咸夠未
又live咗
係呀胸毛巴打,不過應該好快追完
我代波波多謝你
唔好嚇我呀
唔怪得我寫文嗰陣成日覺得後面有人.....
出文份量同追live人數成正比
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞