隔離14日出嚟,我個淫底女友俾人食咗、我個身份仲要俾人取代咗《奪臉述異記》

1001 回覆
468 Like 41 Dislike
今晚會有文
今晚出
月田貓巴又見面
希望你鍾意呢個故
歡迎新讀者
獻上我粒F5嚟表示對綠茶巴隻故嘅愛
Live! 已上隔離車廂
可兒知道張文軒係想 Challenge 我,亦都靜靜等我答。

「想試我?」我大大聲答,「我點會唔記得,果陣可兒話俾一千蚊我呀嘛!⋯⋯定係⋯⋯一萬蚊,佢開過幾個價位架!」

「錯。」張文軒搖頭,「佢根本無出價錢。

佢話如果我真係過到一晚夜,第二朝帶多個男人黎同我玩 3P。

對佢黎講係獎勵,對我黎講係懲罰,我點會唔記得,即使可兒只係講笑,我都記得好清楚。」

屌!佢咁樣講返起,又好似真係!

佢講得出呢番話,可兒聽落去無乜感覺,但我成個人都毛管戙起晒!

呢個「3P 賭局」當時只得可兒同我知,班團友唔喺我地附近,無其他人聽到,我亦唔會將呢啲無聊玩笑講俾人聽,可兒亦唔係周圍講私事既人⋯⋯

咁張文軒又點會知道呢?

情況非常唔樂觀,我反而唔記得當時既事,而張文軒可以好準確講得咁仔細,試問可兒會信邊個?

「BB,估唔到你咁記得,我都差啲唔記得左。」可兒伸手同張文軒十指緊扣。

張文軒雙眼流露笑意,「咁你又記唔記得,上個星期我話唔見咗部電話同 Macbook,去出過部新機呀?」

咩話?!
可兒好似俾人電咗下咁跳起,指住我部電話,「你偷咗又廷部電話,仲要扮係自己?」

張文軒補多句:「你跟蹤可兒仲要起佢底,你究竟想點?」

究竟想點?呢個問題應該係我問你呀張文軒!

我打開背囊,拎裡面部 Macbook 出嚟,「咪住,你睇埋入面啲片先,嗰陣我哋直接用 Macbook 拍低,無放入電話,係得 Macbook 先有⋯⋯」

某年夏天特別多颱風。有次因為打八號波唔使返工,朝早我攤喺床度打機,可兒突然打嚟。

佢把聲鬼鬼祟祟,「BB,你估下我做緊咩?」

佢個電話令我打唔完嗰場波,我有啲無奈答:「啱啱食完早餐?」

「嘻嘻,我喺你屋企出面呀。」

「吓?」

「我喺我屋企睇睇下戲,男女主角無啦啦扑嘢,搞到我好想要呀。」

「所以你嚟搵我?講笑咋呀?」大佬,八號波乜都停鬼晒,得返海鮮價的士咋喎!

「係呀,快啲開門放我入嚟啦。」

「但我屋企人仲訓緊喎,你無啦啦上嚟可能有少少突然⋯⋯」

「我靜靜雞入嚟咪得,趁佢哋未醒我匿入你間房。」

睇嚟佢真係好急,入到睡房我一鎖好門鎖,佢即刻推我落床,主導晒成個過程。

「呃,我想刷個牙先。」

「噓,」佢一嘢跳上床,騎住我,「我等唔切喇。」

無可否認,可兒喺呢方面非常滿足到我,除咗因為佢食慾大,同時佢明白男人貪新鮮呢個道理。

調返轉講,有時我都拿掐唔到究竟佢鍾意溫柔啲丫,定粗暴啲。

今次上演嘅,係女女女情節。
喺我仲未反應之前,可兒飛快除咗我條褲。

「喂未住未住,我未得住呀!」

「唔好扮嘢喇。」佢除埋自己件衫,用指尖不斷挑逗我,另一隻手捉我隻手,去包裹佢一手都包唔晒嘅胸部。

圓圓潤潤嘅可兒,就似一團軟軟嘅暖氣由我舌尖竄落雙腿之間,唔使幾秒我已經俾佢手口並用刺激到忍唔到。

正想反身將佢壓向下面,佢爬落床開 Macbook 個錄影,正正影住衣衫不整嘅我哋。

「我想錄低,第時忍唔住可以睇住嚟摸下自己。」可兒俏皮一笑,撲落我度。

可兒拎左條呔出黎,綁住我雙手。

俾佢不停刺激時,我醒起佢要玩女女女,於是配合話:「唔好啦,屋企人會聽到架。」

然後佢又變多條呔出黎,二話不說綁埋我個口。

唔知係條呔發揮作用,定係望住 Mon 上面嘅自己,抑或係外面雷雨交加,可兒比平時更放蕩。

即使外面好大雨,我都聽唔到雨聲,淨係聽到可兒嘅喘氣聲愈黎愈大。

結果,嗰朝早我哋兩個都筋皮力盡。

當然,有張文軒喺度,我播嘅係可兒著返衫嘅片段,費事益咗佢。

冷不防可兒相當激動,佢即刻搶過部機禁停佢,「唔好再播喇!」佢雙眼已經紅晒。

「原來部 Macbook 都係你偷走咗!」張文軒接過 Macbook,狀甚憤怒,「你知唔知你已經犯咗偷竊罪,仲有跟蹤佢呀?」

仲有喺公眾地方除口罩添。呀唔係,呢樣唔重要。

我搶返部機,「你講大話啦!如果你唔見左電話同 Macbook,之後又買返,咁你實 Login 晒啲 Account 啦,開嚟俾大家當面睇丫!」

無錯,就算退一步唔講我手上兩樣證據,如果佢真係自稱陳又廷,咁佢一定知晒 Password 可以 Login啦。

回味每一秒 浮現那天雨中糾纏

繼續繼續
新讀者
正 有文助入眠
加速同live人數成正比
更咗啦,請丁吧
你係追唔切的
F5只係入場費,快快手進貢罐罐嚟
想女主去主角身邊幫佢攞身體
「好呀。」佢居然爽快應道,無推三推四。

佢喺褲袋拎出同我同一型號嘅電話,連個殼都一樣!

禁咗幾下,佢舉俾我同可兒睇,「無論係 Whatsapp、Line、Email 定 IG,全部都 Login緊,」佢鬆容不迫,「拿,就算我依家 Logout 咗,都可以再 Login返。」果然,佢做到。

但佢嘅態度愈係輕鬆,我就愈覺得怪。因為如果換轉係正常人,面對呢啲情況,一定覺得我係癲佬(當然喺佢立場會咁諗,唔代表我真係癲佬),仲點會氣定神閒慢慢解釋俾我聽、證明俾我睇丫⋯⋯

如果唔係做俾我睇,即係佢故意做俾可兒睇,佢想說服嘅人唔係我,而係可兒!佢一開始無拉走可兒而俾機會我解釋,根本早就有信心我證實唔到,係有心俾我愈講愈似傻佬咁!

望住佢氣定神閒個樣,我開始覺得依家對自己好不利⋯⋯

見我啞口無言,佢反守為攻,客氣問我:「呢位先生,如果照你咁講,你先係陳又廷,咁你可唔可以試下 Logout 啲 Apps 再 Login 過?」

頂!中計!

唔通佢知我 Login 唔到,故意設局俾我?呢一刻可兒實會以為我又要扮係陳又廷、又要唔知陳又廷啲 Password,從而更加唔信我!

我唔答張文軒,伸手去拉走可兒,「可兒,你唔好信佢呀!佢個樣雖然同我一樣,但佢唔係我,佢想搶走你咋!」

「唔好掂我!」點知佢一下打走我隻手,哭腔講:「我從來無懷疑過又廷,更加唔知你係邊個、想點,求下唔好再騷擾我哋喇。」

佢嘅話猶如一盆冰水淋落我身上,佢嗰句「從來無懷疑過又廷」聽落去特別諷刺,而佢口中嘅「我哋」亦不再係佢同我,而係佢同另一個陌生男人。
點解我企喺你眼前,但你徹徹底底當我係陌生人,無論我講乜都聽唔入耳?

呢個時候,張文軒再次拉開可兒,擋喺佢面前,「要解釋嘅機會都俾過你喇,請你走啦。我等陣會將你張相俾 Secure,如果你再出現,佢哋會報警。」佢應該趁我同可兒講緊嘢嗰陣偷影咗我個樣。

我越過佢想同可兒再解釋,但係一望到可兒個表情,我開唔到口⋯⋯

佢垂低頭將雙手掩住耳,眼淚大滴滴流出嚟,全身震晒。如果我再堅持講落去,佢隨時會崩潰。

我⋯⋯我總算明白依家嘅我,只會嚇親佢。

點解我會變成咁?點解我哋會變成咁?

雖然以前都唔止一次整喊過可兒,但講到心噏,今次係最夭心夭肺,而且⋯⋯我有種可兒會同我愈離愈遠嘅預感⋯⋯
「好,」我吸口氣,盡量令自己冷靜落嚟,「可兒,喺我無進一步證據係唔會再嚟煩你。呢段期間,你自己一個人要小心。」我瞪一瞪張文軒。

「可兒,你等我,我一定會嚟救你。」

呢個唔止係對佢嘅承諾,亦係對我自己嘅承諾。我一定要搵出變返自己嘅方法,喺張文軒手上搶返可兒!

可兒無應我,扯扯張文軒衫角,細聲講:「BB,我想返屋企呀,我哋上去喇。」

佢哋兩個轉身行返去大廈,我只可以靜靜目送可兒。

同時,我恨不得燒晒屋企啲呔。

喺大閘臨閂埋之前,張文軒突然回頭。即使佢無講嘢、即使個口罩遮住佢塊面大部份面積,我依然清清楚楚見到佢個眼神!

嗰種勝利者嘅嘲諷眼神!彷彿宣判我輸得一敗塗地、輸得徹徹底底咁!

可惡!

我大大力握緊拳頭、成個身繃緊晒,先可以強忍到衝入去打佢嘅衝動。

你睇住嚟,今日我唔同你爭並唔代表我放棄可兒,而係準備一個大反撃去揭穿你!

我一定會搶返可兒同我個身份

本班列車好快到終點站
唔係應該睇到訓唔著
呢啲濕濕碎啦 完全冇影響
可兒已經去咗另一個懷抱入面
睇開血腥故果然唔同啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞