隔離14日出嚟,我個淫底女友俾人食咗、我個身份仲要俾人取代咗《奪臉述異記》

1001 回覆
468 Like 41 Dislike
係呀文記巴打
新故留名
「又廷!」可兒衝上前,但佢扶起嘅並唔係我,而係180cm男。

「無事無事。」180cm男企起身。

我個腦好亂,依家即係點?

因為我隔離咗十四日,所以可兒搵咗另一個同我一樣高嘅男人做替代品?

然後仲夾硬叫佢做又廷(我個名),而呢個男人又肯制?

唔係喎⋯⋯準確啲講,180cm男個樣似係半年前嘅我,下巴尖削啲、白淨啲。

咪住先咪住先,會唔會係我搞錯咗呀?

我即刻攞部電話出嚟,開自拍望下自己個樣⋯⋯

屌!唔怪得可兒唔認得我喇!屌!

我再次回想啱啱去台灣第二個月嗰陣,同可兒 Cyber Sex 完講嘅一句:「我個樣好似有少少唔同咗咁。」

原來變面唔係深田恭子,而係我!

我喺180cm男戴口罩前再望佢一眼,又再對比自拍鏡頭上面嘅自己,我幾乎認唔出我自己!

點可能㗎?!
先前喺台灣我每朝起身都有照鏡 Gel 頭,唔通係因為日日望住自己,所以即使有緩慢嘅變化都唔覺?

依家有180cm男做對比,就明顯有唔同?!

咪住,如果我個樣喺半年內變咗,咁按道理我應該出唔到境亦入唔到境㗎,因為護照、身份證上面個樣 Suppose 係同我真人唔同,關員唔會俾我出入境先啱㗎!

諗到呢度,我唔理咁多,即刻攞銀包同護照套出嚟睇。

下!點會咁㗎?!

上面張相同依家嘅我自己一模一樣,所以先可以輕鬆過關!

換句話講,我條屋企鎖匙,甚至我個樣,喺唔知幾時俾人換走咗!!

望住我張身份證,更驚訝嘅陸續有嚟……

上面寫住嘅人名叫「張文軒」而唔係我個名「陳又廷」,連個出生日期同身份證號碼都完全唔同!

即係話,根本我成個身份都俾人搶走咗!
LM
綠茶巴轉風格 好睇
G持green t c
live未
live 咗
新故留名啦喂
歡迎新讀者
有無興趣先?
無知巴打
鄰居故竟然無嚇走你
無啊 幾好睇添
係呀心巴
岩唔岩口味
終於見到月田貓,呢個故都...
係懸疑故ar gchi
食人地個淫底女友
BTW 你寫嘅非血腥故好似仲恐怖啲
LM
綠茶絲終於出新故 LM
謝巴好耐無見
希望可以試下唔同風格之餘,你地會覺得幾好睇
暮雪巴打live未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞