澳洲x職業治療OT,你問我答

929 回覆
17 Like 30 Dislike
見過最奇怪嘅案例係咩
我完全明白你嘅感受 係英國返緊工
英國做OT?
有冇人係Curtin讀OT?可唔可以分享下你哋overall覺得點?
諗住下年去澳洲讀MOT
有la trobe同curtin offer係手,但一心想入monash...返香港係咪真係好大機會註冊唔到?
如果係咁係咪應該aim UQ穩陣d
有無人都有USyd MOT offer
La trobe 最好喎 monash 真心唔推介 聽講mot好亂
返香港Latrobe Curtin 都冇所謂
2021 Sem1 開學
我都係啊,介唔介意留tg傾下?
垃圾心理想讀八大
同埋未決定會留係澳洲定返香港,香港請人應該都會睇學校排名
八大得usyd uq monash 有ot 咋睇科知名度架
想問如果我bachelor讀business相關 可唔可以照報MOT? 唔想又嘥幾年又讀翻bachelor
thanksss
聽講好似可以架,見有人bachelor 唔係讀health science related都讀到
唔該曬
University of Queensland 撐中國 suspend咗個學生
唔愛國唔好去
你地一嚟就有新campus用
上網睇座新大樓好似幾靚
不過前提係要入到境返學
巴打介唔介意分享下係咪讀science related嘅科同gpa幾多同埋搵咗咩人寫reference letter
想報la trobe MOT 所以想知道大約點樣先有offer
bachelor讀science, second up
報左幾間澳洲大學都冇要求reference letter, 但la trobe要寫personal statement
Thanks 巴打想問多句 你本身有冇ot related嘅經驗同有冇寫落personal statement
我自己都係science grad不過得second low 驚meet唔到佢requirement諗緊做啲ot義工加返啲分
我都冇related experience
主要吹下點解你想讀呢科,有個位係講學術經驗,可以幫自己包下底
唔該巴打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞