事前簽紙「回佣95%」 Sea to Sky準買家:簽臨約前經紀話不回

1001 回覆
274 Like 5 Dislike
咁撚好人既 肯比番少少車錢人地
同你買樓 比野你做 仲肯比番少少車錢人地
你人真係好既姐

你條撚樣d諗法同大陸撚有咩分別 我落黎尻嗚係幫你手振興經濟
我小朋友落黎讀書 係怕你間學校無人讀 學位太多
"所以咪話 你有人脈既回盡晒比你都得 無人脈又貪心一蚊都唔想比人賺既 就不如自己去考經紀牌"
上面呢句係你條賤種自己講架wor
俾機會你講多次喇, 到底你係講緊AA應該賺定唔應該賺啊?
你送左老母定老豆俾賤種AA屌啊, 賤種?
我後生流流大把機會洗你俾機會?

咁我咪問你囉 點解你覺得aa唔應該賺 點解唔叫佢回100% 啊??
咁你係咪都覺得唔應該俾AA賺啊?
點解你唔問啊?
30幾萬佣,自己溫幾日書考過牌都係幾百蚊
點會有地產狗會咁做衰自己牌頭,啲客就算屈服買左一樣會唱衰你,加埋冇買到嗰班一齊唱,以後仲有人會經你間野買樓?而家淨係呢一單都夠老屍有排頭痕。而且買樓呢啲野睇長遠,今單做得好下次個客無論自己定身邊人買賣換樓搵返你公司既機會都高啲
關我咩事姐 係你地覺得人地aa唔應該賺
點解唔叫人地回100%姐
blocked左佢算啦
對付仆街就要比佢地更仆街,直接開aa個名出黎公審好過啦
狗咬狗
打和啦super
張心比己不如另一角度講
發展商話比3.85佣金AA去拉客,之後反口話冇佣金或減佣金, AA咪一樣會嘈
回95% 可能本身諗住鳩up話得樓價2% 佣
但唔知邊個寫樓價的3.25%
我就將心比己既 自己相熟aa都係最初要佢回九成
佢又搞得好好睇睇 又幫到我手 我咪介紹朋友比佢
一直用開呢個aa 之後抽新樓都係用番佢
做人又唔好咁仆街 又要用人過橋 又一蚊都唔想比人賺 我唔係aa只係睇唔過眼姐
Block7你個on9
完全無邏輯
快撚d
要block你咪Block 咁搞笑既 要我批准既咩 同我講做咩
咁個AA 簽張回佣紙把撚咩,做唔撚到又要簽先仆街嘛
係啊 所以咪話個aa都係仆街黎
你阿媽都識得上樹
咁你又肯 offer 9成半,個客簽又有乜問題?唔通見你回太多去搵啲回9 成8成嘅咩撚知你肯簽又唔撚gur 咩
等大家都知你on9 block7你
自己玩單機啦
兩邊都唔係好人
要回95除非你係staff
應承左人返口又係閪

打和
你自己買最多咪又係回9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞