事前簽紙「回佣95%」 Sea to Sky準買家:簽臨約前經紀話不回

1001 回覆
274 Like 5 Dislike
唔敢話冇呢啲例子
肯撚定唔會係大把
你老味你班中三畢業aa撚識字咩
收檔啦aa狗
唔該唔好拎打街霸果班mk仔黎代表晒成行,我身邊係都不少舊同事轉去律師樓度做,我相信為數其實不少,因為可以幫律師樓搵到好多生意返黎,文件既野,做做吓就識,唔係咩難野黎,唔好將人地睇得咁低,將自己睇到咁高
你將抽新樓講成aa幫發展商搵到買家
一係你就係aa
一係你就係on9

你咁講aa死撚晒啲樓係咪會冇人買?
你話簽臨約要AA幫手睇呀嘛
我就話你聽我簽臨約嗰陣 發展商個staff解釋得仲多過自己個AA
AA就淨係係咁塞份按揭轉介俾你 連個中介回贈都食埋
呢個問題你可以試下叫發展商直接自己搞抽籤收飛唔好搵aa公司 我都想知係點 認真 影響唔到我
點解你會睇到「合理化呢個呃人文化」?
我只係講騙徒手法,咩人會中招,點樣避免遇到
中原地產
AA狗死全家
Check 左sea to sky 第四張價單
買家自己入飛抽長實唔會有額外回贈
大家比D骨氣
一齊拒絕用經紀買樓
唔好比錢AA賺
我都想睇,一手直接同發展商搞咪好囉,踢撚走晒果班MK街霸,二手AA獨大
咩叫遇著老千仲問點解老千要呃人
而家就係問點解好人好姐要去做老千
唔屌得個老千?
啫係小偷偷野你就唔屌得佢做乜要偷野?
殺人犯殺人唔屌得佢點解要殺人?
幾千個買家走去發展商排隊攞籌,最後揀唔到又要退票又盛,之後又流返落二手比AA再撚多獲
一定記得
Btw 點解唔開埋個垃圾aa名?
費事佢轉其他地產商
事前簽晒文件就以為好穩陣,我只想講買家再唔好咁天真
買家俾人呃,事後開名上連登屌佢祖宗十八代都冇用

但就有人覺得咁係幫騙子講說話
我諗一定有必要先會繼續以咁既形式賣既,如果無大行宣傳 無人日日sale 真係會沖去買既人有幾多呢,賣淨邊d貨尾佢知唔個知呢,發展商會唔會慢慢解釋你應該點點點做個按揭可以揀到其他單位呢,有幾多家庭係唔會去睇地產新聞呢,我都想認真睇一次無aa介紹射貨賣樓可以賣成點。 咁就知夠竟香港賣樓洗唔洗aa幫手出貨
原來係圍爐屌
咁冇嘢了
我都想睇無AA既參與,會點樣賣,賣成點
以前發展商咪自己養一班AA,唔俾代理行做,自己落廣告請sales,其實都係佣金制

買衫買鞋都有sales,買樓咁大銀碼點會冇人sale冇人夾
呢個真
淨係識塞份按揭轉介迫人填
我啲中英文一定好過aa狗洗佢地幫我睇咩
自己入飛記得
無回贈嫁
唔好益AA
幫長實慳三十幾萬
所以我一直都唔明回佣係乜9黎 雖然我唔係aa,agent不嬲都係幫a出貨比b, 然後比錢中間人。 點解會變左幫b做過幾多野先可以收a錢。
關你撚事咩
AA狗呃多啲呀
如果有發展商同班買家講,自己睇instructions睇下啲form點填可以慳返二三十萬
你估自己填嘅多定搵aa黎幫佢填嘅多?
係咩令你哋覺得入飛手續好繁複得aa先先試填咁?

屌你老味aa狗究竟係憑乜覺得自己好撚有用呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞