事前簽紙「回佣95%」 Sea to Sky準買家:簽臨約前經紀話不回

1001 回覆
274 Like 5 Dislike
好好笑 乜原來佢地覺得自己肯回100%會無人肯要
聽講之前有個盤佢地計錯佣要貼錢俾人買樓添 陰公豬
點解我要叫?你唔答我, 點解你唔offer?
點解你唔主動要求俾200%佣?
答我啦
又一隻賤種
aa個腦係咪裝屎
oh,即係好似平時我哋買嘢送嗰啲贈品,公司保留最終決定權?
調返轉
佢應該自己offer要俾200%佣賤種AA賺
體恤人地嘛
AA狗由回95變到(個客話)1毫子都唔回一定有原因
我9估係AA狗計錯數想同個客傾回少啲
但個客企硬唔讓步所以一拍兩散
屌 比你搞到好亂 又係你地話aa無撚用
我咪話 直接同發展商買 唔經aa買咪得
又係你地話要經aa買 收佢回佣 平番d
咁我咪話點解你唔叫aa回足100%啊
點解呢?賤種
其實你想表達啲乜?
係啊
無野想表達既
只係好奇想問點解唔搵經紀回100%姐
賤種你覺得要俾AA賺 點解你唔offer double佣俾賤種AA啊, 賤種?
根本就係用回95嚟引你入局先, 埋門同你講1蚊都冇得回, 博你唔捨得棄買, 如果每10個客有1個照去馬都賺佣賺都傻
好心你就咪咁噁心
做人陰陰濕濕
有野想講咪講 又要扮問問題
做AA又唔敢認 一講AA無用就激動到露哂底
問你有咩想表達又話好奇問下啫
咁你好奇我地就老馮要答你咩
做人唔好咁肉酸啦
幫你填表入飛 5分鐘唔洗賺你幾十萬comission
我無話要比aa賺 屈完人係aa又屈人覺得想比人賺
咁屈得既咩?
我只係想問 點解唔叫aa回100%? 賤種
俾錢你地賺你又唔happy? 係咁鐘意我地攞到足?你肯俾我地又真係唔介意攞喎
你問呢條問題問咁多次,咁激動做咩啫?個答案好影響你?
屌你老母 咁你答我啦 點解唔叫人回100%比你啊
只要有1個客屈服冇回佣, AA袋30幾萬, 等於做左10個回90%嘅客
算啦 唔好同條傻閪嘈 block7佢算啦
見你地咁慘 咪俾返啖飯你地食 俾返啲車錢你地袋 有問題?你連呢啲錢都唔想要可以俾返我地?
同點解你問問題人地一定要答
人地問你問題你就扮傻扮見唔到?AA技倆黎?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞