事前簽紙「回佣95%」 Sea to Sky準買家:簽臨約前經紀話不回

1001 回覆
274 Like 5 Dislike
你買部手機都會check下去邊買最好啦
更加何況買樓 你而家去街市買蔥啊?
講少少說話唔岩聽 就話人賤種
而家d人eq咁低既咩
定係要人好似共匪咁一言堂
買家1蚊都冇蝕 又唔係買唔到會死 有乜所謂
睇下班AA狗冇錢落袋都夠過癮啦
呢個aa巴打努力護航中
係咪當事人
上地監最多咪又係停左一隻AA狗牌, 其他AA狗照樣繼續搵食最尾唔回
高質aa思維
係啊 等緊個買家上黎相認
咁手機真係唔同機功能都可以好大分別
買樓個AA可以點睇有咩分別
你攞AA黎同手機比?
AA只係中介 唔係件product喎
1. 唔好偷換概念, check手機會check邊度好, 亦都會check邊度平. 豐澤大特價話有回贈, 唔通我會懷疑回贈太多 賺得太盡 所以 寧願去百老匯買貴D?
定係你覺得信中原地產有問題呢?

2. 你笑鳩個無做錯既買家on9 就無問題
我話返你賤種就一言堂?
個業主有一千萬
點會想分30萬比aa
口話唔回姐,但幾個人簽晒字都可以反口?
你睇返篇新聞
個律師話份野未必真係enforce到
告到上庭先知
同意 所以其實aa真係無用 不嬲建議身邊人買樓 麵係直接同發展商買 唔好經aa 點解要比錢人賺
哦 所以因為出面經紀回到9成 我就要合理化所有回佣高過9成以上既經紀唔肯履行合約依件事? 個個都屌撚緊個agent 得你係度話買家入世未深, 你有本事呃到人簽回5成甚至唔回係你本事 我無野講。講好晒又整埋場大龍鳳又簽約又剩 抽中之後唔制都可以話人入世未深,你老母點生到你咁撚賤?
買家們唔好心軟呀 唔好俾錢d仆街賤種反口AA賺
Contract law黎計,買家未有任何付出價值比代理,個合約係咪算未成立?
我記得之前有幾單有簽字告到法庭大a都即刻比錢了事,畢竟有可能輸又做臭個朵,所以可能aa有心想佢放棄先咁講
回95%有咩問題?
大家你情我願同意再簽埋回佣紙
咁都可以屌鳩個客 cls
簽左紙都唔回
以後咪要aa寫定支票先成交
買家唔見票唔駛再信
依條友擺到明aa狗
仲有機會就係果班中原狗
做盡仆街野再屌返人轉頭,係得既
你係咪弱智架
如果唔經AA會平啲 仲邊有人會經AA呀
買新樓玩法你係真唔知定扮唔知
都唔出奇, 班AA又無法律常識, 靠兇鳩你搏你唔告佢
AA狗寫支票都可以彈票
連登買買同租租都係地底泥
屌 又係你地話aa無用 咁唔經aa狗買 有咩問題 我好亂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞