事前簽紙「回佣95%」 Sea to Sky準買家:簽臨約前經紀話不回

1001 回覆
274 Like 5 Dislike
AA狗觀點:
1) 幫你填張form係值36萬人工
2) d錢係發展商俾,又唔係你俾
咁蝕既話 aa狗就有骨氣D 咪撚簽啦
咪話左叫你去告佢囉
冇aa狗敢回呢個
中原狗
地監根本知道叫人回佣有問題
上次教人回佣已經比人屌死左
問題係 中原 會縱容 佢d o靚 用咁ge 方法去拆自己招牌
細鋪2500 賣部企鵝switch 俾你 你中左伏 都會話自己貪心 報紙都唔上

吉之島會咁就做就上晒新聞連登萬人聲討
講左咁耐有個條仆街經紀名未啊?
Aa狗有冇做過智力測驗咩叫合約精神知唔知
題外話請教一下
買左新樓係唔係半年內賣左現有樓就唔需要比額外印花稅?
樓花都一樣?
樹大有枯枝
咁多行總有呢d野出現
回95其實又無乜問題 自己都成日做
最多咪收少d 但都有幾千蚊
做幾單都幾皮收入 夠食夠供樓
做多幾單 d客覺得誠實可靠就介紹d客過黎
推呢個。
一年內
大家如果知9成半係咩概念就知由個AA簽回9成半果下己經預左伏鳩個買家, 買家貪一件事但個AA絕對係立心不良
其實我想講,AA在於新樓既價值,唔係提供左d咩服務,所以值幾多錢,服務只係其中一part,理論上,Aa既價值係在於佢幫發展商出到呢件貨,所以發展商出返佣金比佢,只係SEA TO SKY呢D熱盤唔洗SELL都搶住買咁解,好多山卡啦盤例如青公果堆,無aa sell根本推唔郁,青公果d盤計落可能aa做既服務仲少,仲佣金仲多
市價係點,同AA offer 嘅價冇抵觸㗎噃。

背後可以係AA同發展商deal咗。可以俾呢個價。
到第二輪嘅時候改變賣樓策略。
亦都可以係AA為咗做旺個市,專登俾一兩個買家特別優惠。

所以兩者其實冇乜關連。

你話口講,我信你,買咗就笨實啫。

一間行業龍頭嘅公司,白紙黑字寫明,都可以唔俾。唔講合約精神㗎啦。咁呢行俾人嘅感覺係點,大家心知肚明啦。

服務性行業好睇誠信。

雖則閪客多,但part到個好客,可以長做長有。

睇你想係呢行係短線定長線。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞