事前簽紙「回佣95%」 Sea to Sky準買家:簽臨約前經紀話不回

1001 回覆
274 Like 5 Dislike
難做嘅野就唔好做囉
個offer又係aa自己一開始畀人嘅
又一個AA
aa自己應承人回95 自己整份合約出黎 自己簽埋合約
跟手係度話個客做到咁盡 真係好撚野

等同於一間超市 做1折再加買1送1 臨埋單同個客講 「冇呢個優惠呀 做到咁盡我唔洗賺呀?」
wtf?
無人知發展商比幾多回俑隻aa9
佢話回晒你又查唔到佢實收幾多俑
不過果一兩萬買得起樓都唔會同隻aa9計
最尾個單位仲平左俾人喎....有無睇到篇野分分鐘個aa係留間屋俾自己人,局個客放棄
所以我抽咗幾次新樓都無要求AA要回我九成
何況係95% 佢比我 我仲驚佢走數啦
aa9由回95變成回0先叫盡下話
佢果陣反口話回9,我諗個買家都會肯
自己太大咬見人靚籌想食晒成份俑先搞到攬炒
好多AA狗
其實係可以
同地產公司有得傾
不過地產公司搵左AA幫佢做free promotion
唔可以咁明目張膽飛起AA 但係如果你入去睇樓同入票時堅持唔比代理跟 佢都無辦法
PS 去睇恒地樓時試過 有代理夾硬追住我 比保安趕走
Aa9 憑咩食哂成份佣
不過最唔明係自己搵發展商入飛點解無得回,發展商無蝕多左架喎
呢隻aa狗真係要做死佢, 等佢以後喺呢行冇得玩
白紙黑字簽咗 佢反口都有得告賠償
dllm 支那思想
AA狗全部都係垃圾
等被科技取代既行業

利申:都係被中原AA狗反口 簽晒先話回唔足 6成都話回唔到
發展商賣剩d貨尾要aa幫手清
所以發展商咪益aa囉,但買家根本唔需要aa9
睇完依個post就知點解香港搞唔到革命

白紙黑字寫到明都可以屌個買家錯

咁你地都咪屌中共唔俾普選又盛啦

要一個極權做到咁自由,想佢解體咩on9
如果600萬以下,回樓價1.5%都算正常
其實新樓點解要有AA,佢有咩價值?
又唔係幫我搵樓,又唔係幫我講價
push
呢啲aa真係唔怕俾人斬?

香港有幾多aa狗?當自己係專業人士?
女人累人:偉,你入世未深,唔抵可憐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞