事前簽紙「回佣95%」 Sea to Sky準買家:簽臨約前經紀話不回

1001 回覆
274 Like 5 Dislike
自己反口之後告人令佢有損失

有冇腦架屌
人哋講反話佢又睇唔明
一個post睇唔明幾十次
呢條on9值得關注下
睇佢講嘢好撚歡樂
貪污都係貪 偷呃拐騙都係貪
去攞超市優惠又係貪
係咪貪污、偷呃拐騙同攞超市優惠都一樣 無咩問題?
其實而家一手資訊發達,我地好多都自己dl樓書睇,如果無回佣咪直接去發展商度搞

你班垃圾aa真係除咗回佣一個功用,真係無x用喎

你地工作極其量咪係 排隊員,抽籤員?

你覺得你地吹幾句值得搵幾十萬佣?
回佣係我地優惠,貪乜x? 買樓平多幾十萬要比你地d低賤排隊員?

我跌5%狗糧比你地,當比乞衣,你地應該要感恩啦
貪係指貪心
又玩咬文嚼字
AA
比D骨氣
自己抽sea to sky
5%都唔好益人
寧願幫長實慳佣都唔好益AA
低賤排隊狗
又精神分裂

真係鄧你老母可憐
喂又話簽左約張回佣紙先有效
冇簽咁回佣紙寫乜都冇用架
唔係咩??
咁點解你覺得寫落回佣紙有用嘅??

睇唔睇得明架傻鳩唔好又九唔搭八呀
佢哋話果份佣係憑佢哋本事叫發展商俾
關你班業主撚事
業主冇撚資格出聲呀
傾左40頁你終於get到個point
你講得無錯
唔簽臨約,回佣紙有D乜毀約罰則都無用
所以陳生大可以先簽臨約再搵位入條AA
乜你覺得貪污 偷呃拐騙 攞超市優惠唔係都係源於貪心咩?貪就一定一樣,無問題?係邊個玩咬文嚼字?
我地可以選擇跟AA定直接搵發展商抽 都一樣買到樓
AA無人搵佢幫手入票 就一蚊都無
佢地好本事㗎
有個aa成日搵我,唔係sell盤,係sell自己抽籤運氣紀錄
係呀係呀 業主唔買樓佢地都照有佣收呀
仲好多AA sell回少啲抽前啲
連登都見過有AA咁講
真係抽過樓就知係假
個x個都係大賭李嘉誠
嘩屌你老母仲未知自己有幾on9
講反話你就當真

咁未簽約喺標書寫罰則又有乜閪野用呀傻鳩
貪污犯法嫁
貪心犯法
無需要你咪唔好買
標書中左唔簽要罰嫁wor
回佣紙有冇罰則
貪污係一個行為 貪心係一個心態
因為貪心 所以貪污
因為貪心 走去偷呃拐騙
因為貪心 所以會等超市有優惠先衝去買野
因為貪心 所以r 95回佣
因為貪心 所以簽咗約都可以反口
貪心係一個心態 但係佢做出黎嘅行為可以好唔同
而家咪討論緊個AA行為專業失德
你係咁話都係貪有乜問題做乜鳩野
係要人畫公仔畫出腸 有無蠢到咁
咁而家事主咪無買囉 咁發展商有無佣俾返個AA所付出嘅勞力?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞