事前簽紙「回佣95%」 Sea to Sky準買家:簽臨約前經紀話不回

1001 回覆
274 Like 5 Dislike
屌你啦
搵EAA
告到佢釘牌
你自己講完有冇面紅
好事黎嘅,可以移民走佬
認同客有好有唔好
不過sea to sky 呢個盤買既多數都計到盡
無嘢做無參與收36萬
都幾好做
我知呀 跟住一蚊都無回發現俾人呃 之後泵心嘛
業主group見好多啦
我講緊你下面呢句,唔係作係咩?
「所以我只可以話買家貪心唔肯讓步,仲要AA見你抽中三房單位,咁咪同你傾讓步回少啲,買家唔知係咪冇經驗定真係咁弱智企硬,最後一拍兩散」
最多咪傾回少啲 aa而家威到大人all or nothing咁on9㗎咩
我都係轉述返佢地說話
之前藍色嗰間AA俾客問仲有張野整咗出黎話某個熱賣盤無佣回添
但同一間公司嘅AA其他人又有佣回 叫唔叫呃我就唔知喇
講好三千之後有冇簽約合約入面有冇毁約罰則
答唔到有乜分別
合約嘅內容並非合約生效與否嘅前設
佢係一張雙方簽署接受就即時生效嘅合約
只係合約註明交易條件未發生

情況等如 訂咗貨 貨到付款
你唔可以話一日未到貨合約就未生效 當無簽過
單方面中止的話 如果合約上有中止條款需要按款執行
否則亦可追討合理賠償
AA同公司拆,係AA既內政
買樓者冇責任冇能力操心
AA嫌公司拆佣少
係應該AA同施永青閂埋門講數
應𠄘咗你會答你問題,但最尾覺得on9唔答叫反口
一開波見你條問題咁on9,所以直接唔答叫拒絕

用下你個腦啦,咁都好幫個濕9 AA兜,難怪咁簡單嘅分別都唔清楚
咁張回佣紙有冇寫罰則
老闆係屍永藍
我都覺如果照買之後AA唔回佣
買家拎呢張紙告上法庭,贏面都幾大
AA都係捉心理,知你訴訟成本未必打官司
但佢地就有公司法律組
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞