事前簽紙「回佣95%」 Sea to Sky準買家:簽臨約前經紀話不回

1001 回覆
274 Like 5 Dislike
你講到自己好似係現場咁
當事人?
人品唔好 反口嘅機率就會更加大
兩樣嘢冇得分開講
加多可能性,唔好AA話回95%,但最終唔回。
即係最好係人品好加埋回95%
咁張form係有前設,前設都未達成,何來毀約呀,你腦殘定智力有問題
對AA黎講好事啦 又可以抽多浸佣
講真如果係人品好 誠實既
佢早就知回95%好失智 點都會同你傾返啱數 傾到兩相方都滿意先
唔會好似呢個AA咁呃住個客先 之後又反口
博奕。

個決定,係基於你想唔想有機會俾人呃,而去拎95%回贈啦。

人品唔好AA: 冇呃,拎95%。
人品唔好AA: 呃咗,唔順氣,冇得拎95%。
人品好AA:冇唔順氣,亦冇95%。
反口同拒絕有咩分別 唔比20/6-27/6期間發覺個市回左所以要調整個合約
世紀21 同唔同既分店係加盟店,你打去總公司,佢地會推返俾分店,有事上黎冇人追究到。 間間唔同,但哩間啲人不了
如果簽明100%回贈,咁又信唔信得過?
調整合約要雙方面贊成㗎~
講到咁ideal
現實係知你人品好唔識reject 先叫你回
未買過樓唔識,咁我認我係on9咗D
啱 但話唔定會有人品好嘅AA 又肯回95%呢
睇人呢啲嘢真係見微知著 嗰個Cat對住啲無辜嘅小朋友都會咁惡 咁對住有利益關係嘅客人 仲唔食到盡?
呢啲資源咪又係AA間公司提供
係AA自己攞出黎咩
新樓AA做嘅咪就係將公司啲培訓資料send黎send去
啲冚家鏟AA仆街
張回佣紙寫左係買到先回,我唔知個買家喺知道Aa想void 張回佣紙既時候有冇同佢傾下回少D,咁而家雙方傾唔掂咪一拍兩散
我同屋企人都覺得如果AA對我地好又細心既 咁我哋都會對佢好啲 唔會開到回95%咁多啦
終於見到個有sense嘅回覆

加多少少,簽咗臨約都未必實

好多發展商係完成整個賣樓,即係發展商收足錢先畀佣金aa, 所以呢,係要買家按揭都做埋先算完成

如果到時aa唔回佣,可以告(入唔入唔知)
但肯定佢一身蟻

呢刻人地唔做你生意,焗你畀成份佣金,咁樣真係攬炒

BTW 回佣要佢老頂簽,佢老頂咁on9簽95%?真係未聽過,可能老頂公司有壓力,反口
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞