事前簽紙「回佣95%」 Sea to Sky準買家:簽臨約前經紀話不回

1001 回覆
274 Like 5 Dislike
本末倒置
‘慳番’
幫長實慳ja
落你袋咩
條撚樣aa開過單未架
簽臨約由aa狗講解都up得出
中三畢業aa狗撚識字咩
有乜好討論,簽晒野反口就係錯
AA值幾錢係發展商決定
關買家咩事
aa狗以為份form得佢自己識填?
字都唔撚識多隻
一樣好撚好賣囉on9
冇aa填form會世界末日咩屌你老母
你有無睇我講既野 我就係話 發展商係比錢aa去搵客黎買 d錢係比sale個到,唔係根據去排隊填野入飛可以收錢
冇aa發展商準備破產添呀
好撚重要架屌你
依家十個九個都自動波架啦
會比你班AA狗講兩講就決定拿10球出黎買咩

戇鳩鳩
其實發展商直接賣樓比客人技術上係可行,但係執行起上黎就會出現問題,頭一輪可能順利賣到,但之後呢,貨尾點賣,市場係咁推新盤出黎,你仲係度佛系賣樓等客自己過黎買
屌讀得書少真係蠢啲
睇多次前文後理啦仆街
發展商將本身俾aa舊佣直接俾返買家呀撚樣
咁個買家係咪慳返舊錢呀
有冇咁撚難明呀屌你老母
所以呢樣野就係大家都討論既問題 我都好撚想知無aa夠竟地產商會出唔出得曬d貨 定係得自動波既人去買我地期待有發展商咁做 咁先有討論回佣既價值
樓上話十個客有九個自動波
驚閪
自己check 下sea to sky price list 有冇呢條條款先啦
你將抽新樓講成aa幫發展商搵到買家
一係你就係aa
一係你就係on9

答完又問
應該照買,然後告中原違約。

唔知單位最後係咪俾中原另一個冇回佣買家買咗
我夠知冇啦屌你老母,如果呀,識唔識字架究竟

如果有發展商同班買家講,自己睇instructions睇下啲form點填可以慳返二三十萬
你估自己填嘅多定搵aa黎幫佢填嘅多?
‘你將抽新樓講成aa幫發展商搵到買家’
有咩錯詭
佢可能覺得所有師奶呀叔都會識自己睇幾百頁樓書 自己計折扣率 自己研究周邊地理同搵埋配套。呢個年代係好多既 但唔會咁做既人仲佔大多數 但唔知個班自動波既人夠唔夠發展局商食曬。如果真係食得曬d新盤 我就同意aa係無價值。
無錯
咁你咪專搵呢D盤買lor
羊毛出自羊身上,睇下發展商定你識計數D
我都唔明簽臨約無AA可以有咩甩漏
其實無
但連登多AA
咪係點都要出黎屌個客大貪在先
其實何必同諗嘢一廂情願嘅人再講落去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞