事前簽紙「回佣95%」 Sea to Sky準買家:簽臨約前經紀話不回

1001 回覆
274 Like 5 Dislike
講講下講埋人地老母 你要唔要啊
留個地址 我親自送到府上 好無
柒少陣啦,人地買家係一早話左俾你知一早講到明要95%,呢啲係明碼實價,即使佢叫回佣100%都唔可以話佢貪心,因為佢事前已經講到明,你中原大可以唔接受,你可以簽之前就即場屌佢笑佢on9.
但係中原同人簽左嘢,接受左人地個offer,去到現場見人地抽得前就想食返個回佣,呢啲違反承諾嘅行為先叫做貪心。
其實回佣紙有冇得再加條款?
下次寫明單方面更改條款 aa狗同公司要賠償損失/樓價幾多%
一蚊都唔識叫人回嗰啲就真係入世未深
簽哂野保障自己都仲可以反口
你都on99

如果個買家事前搵哂三間agent,藍色話回70%佣,黃色話回80%佣,中原話回95%佣,咁唔通買家會專登去搵回70%個間?

中原自己用最低佣金bid咗單生意返嚟再反口,諗住迫人落搭,都可以屈係買家錯?
咁最後佢保唔保障到自己
我又唔係賤種AA
你唔好食到人地盡, 幫下人啊
咪一齊攬炒囉
呢間真係搞到咁
Btw做咩唔搵呢到既回9成巴打
新樓回佣點做最安全
https://lih.kg/2074790

而家佢俾人賺左佣?
咪就係話啲AA簽哂野都仲可以反口賤囉
好明顯係經紀自己玩9人,明知公司做唔到,呢d aa應該要坐監
賤種AA
呢到最多大行aa
今次佢地比同事搞到咁
呢個月都唔知點開單
一陣d人怕唔回就大獲
做兩日地盤辛苦到pk 先4-5000
佢地帶下人幾小時搵呢個數又唔使專業知識,又唔係體力活,有幾千蚊正常啦
我不嬲都話個aa係賤嫁
只不過個客都唔好得去邊 回到95%
我都係第一次聽 回九成就聽過
事實上我諗呢單唔係95%呢個數字嘅問題,我都見識過有買家簽晒回佣紙最後抽得靚籌可以揀靚單位,所以班agent 知道買家放棄嘅成本高,所以玩嘢唔回。
AA誠信最緊要
個客老鳳要知行規應該回幾多?
回95%又唔係回105%, 有乜問題?
你買橙會理埋成本幾錢個?
賤種+弱智思維
有d aa有咩做唔出
少年
佢地以為個個都同佢地一樣做AA嘛
無錯, 呢個就係癥結所在
佢95%可以玩野, 即係90% 80% 70%都可以玩野
大家發覺原來呢張紙信唔過, 以後咪賤種AA自己蝕底囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞