事前簽紙「回佣95%」 Sea to Sky準買家:簽臨約前經紀話不回

1001 回覆
274 Like 5 Dislike
衝出黎柒
Promise,但係未提供服務,或者出offer者未得益,contract law黎講呢份合約係未成立

但係因為個拥高吸引大量買家,令自己公司成功做到個勢,則好有機會因此而有得益,或會導致contract成立?(呢個我真係唔識)

合約法黎講有幾個元素合埋先係一張contract,promise 只係其中一樣
中原嗎。。。你想有幾好
入黎睇AA狗自爆
d地產商就係咁仆街,成班夾埋 扮到個價好硬
原來只係俾多d佣班狗,再回俾客 都唔靠光明正大減價
買完先唔回佢死梗
成間行aa唔駛撈
Oh原來係死報紙佬鳩up,原諒我無買過樓,不嬲都係daaaaaddy處理曬所有野,所以我誤會左巴打你sor
一手班aa狗要做d咩? 仲想點?
咁有本事就唔洗做狗啦
個價越叫越高,你班人既接受力咪越黎越高囉
AA狗
新樓駛撚經紀咩
擺個AA同個經理張卡片上黎,等大家forward出去叫人小心啲
計左係價錢入面
發展商要賺300萬 層樓要賣1000萬 就開到四十萬 賣1040 佣其實都係買家比 睇下佢自己問agent拎得返幾多
計左係價錢入面
發展商要賺300萬 層樓要賣1000萬 就開到四十萬 賣1040 佣其實都係買家比 睇下佢自己問agent拎得返幾多
唔駛駁啦, 一早已經講左係平行時空

即刻轉去同發展商買得唔得?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞