[高質文] 實戰籃球鞋,你問我答 #2 - 連登鞋評師

1001 回覆
34 Like 8 Dislike
Lebron x John Elliott Icon
唔該
隻色好靚
係,隻色幾靚,但唔覺香港有呢隻色,香港同款有啡金色
有無其他心儀既鞋想換??
上個禮拜趁NIKE大減價同朋友夾份買3件額外折上折就入why not zer0.3
折實唔使500蚊
多謝師兄幫手分享,Agree 原價唔值,對鞋真係無乜明顯Outrigger,鞋頭又唔夠闊,個防側翻真係麻麻
係咩?
折完對.Kyrie 6都係4xx,希望你會滿意對Why not zer0.3,除左防側翻外,why not zer0.3 對後衛黎講夠洗。
原本想買curry 7
我本身都係玩走位catch & shoot同剷籃
但試完覺得佢足踝完全冇保護就放棄
年紀大好驚咬柴
但你要包裹腳踝好個D鞋,又會bulky D 又會重D,突破慢D,你自己要平衡/行量下。
如果要腳踝包裹感強D, 可以試下Nova Surge,上Volleyballfans_hk 試鞋。
原本就係2月去東京旅行就試nova surge
但支那搞撚到我去唔成
唔好咁嬲,香港都有得試,可以搵D時間上去睇下。

新鞋到左,等星期六去試鞋
都好
Thanks bro
買咗kd13,有機會買埋byw x2.0
俾對dame 6激親(估唔到成27頁都仲有人問),諗住上eastbay買對特價kd12, 又冇碼了
冇人會追post, dame6, kd13 問完又問
Gelburst 24
滿意KD13 嗎??腳感係咪好舒服?
其實計埋上個post 至經6x個page , 都係仲有人問Dame 6, 反而PG4相對少D, 可能因為顏值Dame 6 >>> PG4
都無計,我都要keep住答
KD12個鞋舌條毛巾設計有D差,All star version 個款先改善左
暫時幾滿意,拗柴好返打波再睇睇
Dame6真係好靚
我都入咗第一對 然後就中伏了
邊度買byw2.0全黑平?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞