悠二之AMD Intel CPU推薦

864 回覆
126 Like 14 Dislike
in 悠二伏list,we trust
in 悠二伏list,we trust

I Trust
500-600 w 火牛用 high current gamer 定neo2 好

見hcg模組化好似好吸引咁

HCG麻麻地.穩定性唔及Neoeco ii
500-600 w 火牛用 high current gamer 定neo2 好

hcg 用耐左會有怪聲

hcg 用耐左會有怪聲

噠噠噠

hcg 用耐左會有怪聲

噠噠噠

你無得同我部 gtr鬥 gtr鬥 gtr鬥
悠二你間鋪幾時開
悠二巴
想問下6500打機list
想轉128GB SSD
有咩推薦?
想upgrade 條女
本身有msi gtx 1070,機箱同牛
想換底板,cpu,ram 加多個128/256 ssd
預6000蚊筆直應該買咩好
純打機 想用返幾年先再upgrade 唔該曬
想upgrade 條女

純打機7700啦,睇下悠二7700 LIST揀板RAM SSD
想upgrade 條女

1600+B350+高頻8GB*2呱,SSD嘅話我自己就至少256GB,參考悠二啲LIST囉
想upgrade 條女

1600+B350+高頻8GB*2呱,SSD嘅話我自己就至少256GB,參考悠二啲LIST囉

6000$ 淨cpu 底板 ram ssd
應該出到1700
想upgrade 條女

應該出到1700

尋晚出咗list畀佢 買唔買佢話事
六月係唔係有新野出 我望緊佢跌價入1700
想upgrade 條女

應該出到1700

尋晚出咗list畀佢 買唔買佢話事

問咁耐
出intel 算啦

唔會 出係出更高階版 消費對象唔同 唔會有影響

唔會 出係出更高階版 消費對象唔同 唔會有影響

出6核intel?
雖然應該好貴
想upgrade 條女

AMD Ryzen 7 1700 YD1700BBAEBOX 8 Cores/16 Threads, 3.7GHz,20MB Cache, Socket AM4 CPU BOX w/Cooler
HK$ 2345
MSI 微星 X370 GAMING PRO CARBON X370, DDR4, AM4 Socket, USB3.1 ATX M/B
HK$ 1390
Corsair Vengeance RGB LED CMR16GX4M2C3000C15 DDR4 3000MHz 16GB Kit (2x8GB) 連RGB散熱片
HK$ 1400
<SSD>Samsung 960 EVO M.2 2280 MZ-V6E250 250GB PCIe 3.0 x4, NVMe 1.2 SSD 固態硬碟
HK$ 1070

總數: HK$ 6205
悠二巴
想轉128GB SSD
有咩推薦?

128GB SSD邊夠用

而家HCGM冇以前咁好啦
悠二巴
想轉128GB SSD
有咩推薦?

128GB SSD邊夠用

裝兩隻大作已經冇位
底版asus ranger vii 想問如果要升級 要玩到黑色沙漠全開high 預算大約要幾多?目前用緊i5 4440 gtx 670 4g
想問下悠二巴點解係推薦msi gigabyte既底板, asus 同asrock真係冇咁好咩
底版asus ranger vii 想問如果要升級 要玩到黑色沙漠全開high 預算大約要幾多?目前用緊i5 4440 gtx 670 4g

水魚list
搵二手4790k
想問下悠二巴點解係推薦msi gigabyte既底板, asus 同asrock真係冇咁好咩

$5000 gaming list咪用緊asus
同埋上面都有人用asus超頻出事

btw搭單有野問悠二
跟你張$7500 gaming list, 轉老母板做MSI B350M PRO-VDH AMD AM4 MB
有冇大問題?
自己睇過,應該差唔多?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞