悠二之AMD Intel CPU推薦

864 回覆
126 Like 14 Dislike
其實唔係串你

我都算半追開你post

亦當支持你係T買左部機

但可能出左名或忙,忽略左一開始既熱城,好似依家咁

基本有問有答,希望你自己出來攪

唔係因為忙 依忽略左 網上呢Part

我明白的

我自己都一直留意到個問題

所以襯今次.希望一切重新再黎過.我唔會再重蹈覆轍
悠二巴打

如果想砌部專FOR 執相軟件 (Adobe Lightroom, PS)
唔打機
係咪用AMD 好過用INTEL?
在同一BUGET 內(~$5,000)
悠二巴打

如果想砌部專FOR 執相軟件 (Adobe Lightroom, PS)
唔打機
係咪用AMD 好過用INTEL?
在同一Budget 內(~$5,000)

留名學野

用緊張1060 6gb
用i7 7700k係咪多9餘
可以買平價少少?

利申 打機用

可以用1600
入黎學野

(幾時開個悠二飛機杯評測

用緊張1060 6gb
用i7 7700k係咪多9餘
可以買平價少少?

利申 打機用

可以用1600

畀得起7700K 買1700配B350都得啦 intel z板都唔平
睇片聽歌應該睇打機定文書張list
睇片聽歌應該睇打機定文書張list

文書list
係咪淨係討論cpu唔討論gpu
榴槤王忠實fans
係咪淨係討論cpu唔討論gpu

可能...始終都係amd咁多年以黎既新架構cpu

gpu市場.年年都係咁.冇乜驚喜同特別
榴槤王忠實fans

屌.唔好咩fan唔fans

大家都係巴打

跟各位學野
宜家出ryzen點都要配張display card?

係啊

係啊

Thx
悠二巴打

現時應該出邊張中階卡好?

480 定 1060?

係啊

Thx

Btw 幾時先有ryzen嘅itx版,好想砌部itx

係啊

Thx

asrock五月左右出

係啊

Thx

asrock五月左右出

itx係咪無位放cd-rom?
想整個blu-ray機
皮已正
榴槤王忠實fans

屌.唔好咩fan唔fans

大家都係巴打

跟各位學野

我細細個都開始睇悠二學砌機嫁啦

係啊

Thx

asrock五月左右出

itx係咪無位放cd-rom?
想整個blu-ray機

外置咪得

係啊

Thx

asrock五月左右出

Reddit 有人問過asrock,回覆話6月17號出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞