【中国武漢肺炎-無了期】全球疫情討論區06

5001 回覆
35 Like 4 Dislike
咁如果可以睇坡狗仆街就最開心
都唔算錯post
坡狗無恥到咁,祝佢變武漢2.0
狗改唔到食屎
坡狗一世都係支那狗
如果有睇過外國既情況,就發現原來我地堅持果句「香港抗疫成功全靠市民自發,港共政府咩都無做過」竟然係錯既

因為港共至少有提供隔離設施檢疫中心,同做tracing,歐洲有d民主國家係連呢d都無做,包括英國所以當同歐美講「唔好將功勞歸功港共,佢地咩都無做過」呢句係講唔通因為視乎佢係邊國人,港共可能已經做得多過佢個民主政府

外國有d國家今次7到不可思議影響埋外國一般人對港共既觀感
「至少你地個政府識得抗疫呀」,呢句唔完全係佢地誤解,係可能真係好過佢個政府都定
分別係佢地有位退,唔會去到死路
無口罩無停活動,頂到繼續
頂唔到就停活動用口罩
再唔得可以再諗辦法

但我地政府咁既死款
好似市民一守唔住就仆硬街咁
無咩後著
香港政府:我就係要呢d
法國+4188 cases, total: 136779
+541 deaths, total: 14967
又柒又無恥
想屌人嘅就直接開波, Errrr 咩春
但事實係根本無嘢可以屌
3/4 0200: 1M (支81k 外919k)
4/4 1300: 1.1M (支81k 外1.019M)
5/4 0800: 1.2M (支81k 外1.119M)
7/4 0000: 1.3M (支81k 外1.219M)
8/4 0100: 1.4M (支81k 外1.319M)
9/4 0300: 1.5M (支81k 外1.419M)
10/4 0700: 1.6M (支81k 外1.519M)
11/4 0900: 1.7M (支81k 外1.619M)
12/4 2300: 1.8M(支82k 外1.718M)
14/4 0100: 1.9M (支82k 外1.818M)

26小時升100k,仲要係星期一
坡狗真係好撚賤格無恥
一定要大爆發
仲要係easter
咪岩囉
新加坡家長式管治
香港 天生天養
佢哋個種自大 唔覺得短期內改到
當然香港人都要自強同諗點自保
仲係高
變種咁快應該疫苗都難生產?
要睇下西班牙未來幾日會唔會反彈
今日工廠復工,下星期先會反映到
爆到咁,復工?hihi了...
黃絲幫林鄭手抗疫保住藍屍
林鄭事後再清算黃絲
林鄭
睇你點揀
窮,停唔到咁耐工
咁基因關唔關事
同沙士差唔多既基因 但係沙士好似仲未有疫苗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞