【中国武漢肺炎-無了期】全球疫情討論區06

5001 回覆
35 Like 4 Dislike
睇到好多國家同企業都仲咁支持世衛,真係唔理解
佢哋以為一個organization唔會變壞

正正呢種心態會中曬chinazi外表唔換入面逐啲逐啲陰乾你嘅戰略圈套
唔好提了,佢先係最鷹派嗰個

不過佢係人權問題上係左嘅(支持平權&diversity),左又唔一定壞曬
who其實係伊波拉爆發嗰時係做得好好,到而家好多第三世界國家都仲依賴緊who,可惜高層一個累全家
老來做咗政治怨婦
身位真核突
佢08年贏到Obama嘅話其實而家reputation應該會好好多,Obama都唔會五十幾歲就退出政壇
咁就踢走個譚德塞囉 你無動作咪cut鳩你
貿易戰唔會出現
香港送中 23會提前
台灣繼續被支共排斥 美國繼續hea繼續一個中國原則
講漏 台灣仲好可能俾希拉妮出賣 嗰封email
唔通搞過個新衛生組織就幫唔到非洲咩?同話等支共會民主一樣咁on9
習維尼話同普京一齊共同維護世界衛生安全,普京話世界為病毒發源地抹黑支國...
美國夠俾得最多錢 又得到咩利益?當一個組織已經腐爛 仲留係度只係供養緊敵人害自己
你明知who有問題 係咪仲要繼續落去?
況且美國做龍頭 有錢有影響力 真係要搞點會唔得
唔覺得會 睇佢屌柒返rthk 同 台灣就知
中國+1290 deaths
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞