【中国武漢肺炎-無了期】全球疫情討論區06

5001 回覆
35 Like 4 Dislike
支那因為市場大 應該都唔少鬼過去做野
意大利
+3493 confirmed, Total: 172434
+575 death, Total: 22745
+65705 tests, Total: 1244108
positive ratio: 5.32% (再跌近1%, test數創新高)

土耳其
+4353 confirmed, Total: 78546
+126 death, Total: 1769
+40270 tests, Total: 558413
positive ratio: 10.81% (比琴晚跌約1%)
希望做到
唔覺 都係要死名人 先識個個驚
太多患者 衛生部自己都承認難搵
後生患者多 唔識驚
Jonny
點解無端端address Hong Kong
經本報向李斯特城香港球迷會查詢,李城並不是收到香港球迷的要求才拍下這影片,估計是球會讓球員向不同地方的球迷拍片打氣,再按照Facebook地區設定分發到不同地區的用戶。

啱啱去咗搵蘋果日報 原來係咁樣
49000倍感安慰
你呢句我諗起
兒子生性病母感倍安慰
同港共一樣咁仆街,都係有權用到盡!咬到你就算最後冇罪都破產!
其實都預左,以支那人習性,唔爆先至係奇聞!

喺平行宇宙嘅另一邊 佢冇做錯
黑人
China has just announced a doubling in the number of their deaths from the Invisible Enemy. It is far higher than that and far higher than the U.S., not even close!

侵侵FB講 知唔知咩事
近年唔少鬼佬因為奶共而學匪語,其實對佢地接觸台灣文化都有幫助..
UK
108,692 +5,599
14,576 +847
仆街!又八百幾...
意大利、西班牙算有改善
到英、法兩國接力
還有路過的德國
學埋d支那口音 勁難聽
日本人
大把鬼佬識講普通話
有時日本人呢方面好過晒新加坡佬(支那坡)同部份香港後生+香港老人家

支那有update 新嘢咩
台灣長遠黎講應該要懷柔咁復興台語
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞