【中国武漢肺炎-無了期】全球疫情討論區06

5001 回覆
35 Like 4 Dislike
日日可樂 fish and chips
痴肥糖尿一大堆
一中就 gg
佢地應該引述幾個地方既研究,不過似乎又唔是好嚴重咁
加拿大算唔算爆得勁
因為對政客黎講 醫療開支條數太高
國會執政黨好難得到國民支持
紐約州好似仲未出
感染擴散了,但醫療系統無爆,死亡少。
轉左人開揾唔到
冇記錯之前件Jeremy Cunt係其中一個劊子手
其實唔係,UK支持nhs嘅人係多過反對nhs嘅人,BoJo上任之後佢第一個promise就係give nhs proper funding(因為佢贏好大程度上係因為英國北部班支持nhs嘅工黨死忠轉軚投畀佢),結果3個月之後nhs就因為唔夠funding爆咗煲,希望BoJo真係會遵守佢嘅承諾

美國嘅醫保改革(ACA/Obamacare)其實都係支持多過反對, 不過一堆共和黨死忠唔知道ACA=Obamacare,所以佢哋雖然支持ACA但一聽到Obamacare就起哂剛
個數會多到驚死人
未必嘅呢幾日都見到少咗啲,純粹係我見到美國個數好似冇乜點加過先問
土耳其+4117 confirmed 87 death, Total: 38226 confirmed 812 death
土耳其+4117 total 38226
真係到佢接力....
一個禮拜之後去到07你咪開過囉
希望係最後一個武漢肺炎討論post...
預測下一輪大爆發嘅國家:日本、巴西、土耳其
譚德塞警告特朗普:唔想要更多裝屍袋就唔好政治化
https://lih.kg/1964253

https://youtu.be/-w0OjxGsW6E?t=84

初頭見source係fox news以為fake news幫侵侵攻擊敵人,原來條黑鬼堅係咁講
去到五月尾六月呢一波起碼
Impossible
你知我知一定冇可能必然嘅事實係會死更多嘅人,而且入夏天之後會安全但難保一到秋天涼返又爆過,我只希望共匪要為呢場世紀災難付上血嘅代價
日本8/4好似冇報New cases,見仲係空白,係咪已經放棄?
https://www.worldometers.info/coronavirus/
睇pin嗰live
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞