【中国武漢肺炎-無了期】全球疫情討論區06

5001 回覆
35 Like 4 Dislike
一定又有人話假出院

德 西 意 都係 住院人數跌

美國個Trend都係跌

我信關 HCQ事
西意仲未去到跌但條log curve平咗好多

美國算吧啦,紐約爆完而家到其他州……
但以色列冇承認過
【疫情焦點】染疫46歲PTU男沙展肺衰竭入ICU插喉 曾驅散悼8.31群眾

https://s.nextmedia.com/realtime/a.php?i=20200409&s=6996647&a=60811797

客觀事實就係有多冇少
budget會經2會不斷咁傾
唔會話因為右翼主導就點點點
你估人地好似香港議會咁尻 人多就贏晒人少食晒屎咩
之前傾好晒中東佬突然反口
係咪有種姓所以發展唔到
今日特別多好新聞

【科技台】中國1個月內第二次發射火箭失敗,今次係舊式火箭長征三乙
https://lih.kg/1965584
最緊要人有事
Well而家其實係有呢個趨勢Hyperpartisanship is a real problem
某程度上係
死左先慶祝
確診無跌 但住院同ICU跌 (實數

美國新入ICU 既人數 都跌左 (但總體ICU 升
瑞士+41 Confirmed,Total:23799,+5 deaths,Total:937
加拿大+336 Confirmed,Total:19774,+25 deaths,Total:461
印度+50 Confirmed,Total:6567
日本+11 Confirmed,Total:5548
摩爾多瓦+115 Confirmed,Total:1289,+1 death,Total:29
毛里裘斯+41 Confirmed,Total:314
千里達及多巴哥+2 Confirmed,Total:109
危地馬拉+8 Confirmed,Total:95
德國+128 deaths,Total:2408
黑狗早啲死
好彩儒家文化圈冇啲咁既嘢
But儒家其實都有層壓式制度
每逢大選/議會改選就自己復原架啦
個制度run得咁耐都未break down就知咩事
左膠太痴線就會有右傾 右傾太痴線自己會有左膠制行
大家集氣,我就黎生日,係我生日願望!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞