【中国武漢肺炎-無了期】全球疫情討論區06

5001 回覆
35 Like 4 Dislike

做乜9
https://www.youtube.com/watch?v=_PXzuzV6j14
4月16日

基本料:
※截至尋日晏晝4點 有1016宗確診+1宗疑似確診個案(#97) 累計1017宗
※四大酒吧為本地最大群組 接近100人
※20-39歲為確診個案中人數最多的年齡組別 有超過460單

※0307 2000 to 0314 2000 確診個案:109 → 141 (+32)
※0314 2000 to 0321 1600 確診個案:141 → 273 (+132)
※0321 1600 to 0328 1600 確診個案:273 → 582 (+309)
※0328 1600 to 0404 1600 確診個案:582 → 862 (+280)
※0404 1600 to 0411 1600 確診個案:862 → 1000 (+138)
※0411 1600 to 0415 1600 確診個案:1000 → 1016 (+16)

香港多1
累計1018

19歲女
hk +1
疫情已過
以色列成萬感染排第一
on99
唔明點計 如果計有效 數據治愈 中國條假數應該第一添啦
鳩嚟㗎?
支那好安全
係疫苗出現之前人類要解決佢,而唔係一直咁避,if it doesn't work, make it work
你知我知都有風險 但好似工廠咁,先全體測一次,分隔開工作,用口罩唔一齊食飯,已經係解決方法之一

知唔知澳洲同美國已經去到叫你喉嚨有少少痕就自己去檢測,但反觀香港測個條數。。。。用nsw 計我地五百萬,metro area 二百幾萬人已經測左十五萬。跟住已經講緊五月頭開學,而唔係香港一直等佢散
坡狗第八
奶左野既計monkey
冇奶既就計人
不如英國意大利法國排頭十啦
On9 乜鳩嘢數據
你哋外遊狗整唔死我哋香港人嘅!
Fuck off the report:
以色列疫情安全度評分最高名列第1,德國排第2,南韓第3。至於第4至第10位,依次為澳洲、中國、紐西蘭、台灣、新加坡、日本、香港。
How come Monkey is better than Hong Kong? Monkey has over 400 cases yesterday!
Russia: +3,448 cases (new record) Total cases: 27,938
+34 deaths (Total deaths: 232 )
On9
好似同尋日差唔多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞