【中国武漢肺炎-無了期】全球疫情討論區06

5001 回覆
35 Like 4 Dislike
屋企冇人照顧?
我郁係出去補貨 搞掂即刻番屋企沖涼
周末長洲大埔迫爆人流 市民:搏盡無悔
假期完左之後應該又升過 夠搏盡無悔 屌
香港仲有幾多單unlink個案?
加一
我老母緊張到
我一返到屋企即刻搵支消毒噴霧向我周圍噴
連我塊面都噴埋
你叫佢執定嘢俾你直接沖涼好過啦
已經執定咗 擺定係廁所
沖咗半個鐘
一家三口,個細路都係3-5歲左右
我覺得街市/大型超市唔可以作準
因為唔係假期啲人都係會去買餸,日日都咁多人
行山/去玩/外遊另計
買餸呢啲避無可避

佢哋真係以為佢哋個口罩喺金剛罩乜菌乜毒都入唔到去

馬來西亞 +184 cases, total 4530
科威特 +161 cases, total 1154
原來比利時死亡人數多過中国(假數)
如果要買電話卡,會唔會仲係鴨寮街最平(未計車費)
今日爬咗頭
不過d細路閉關咁耐 應該就快癲
都維持咗一個星期了
其實普通行街購物 我可以接受 只要記住帶口罩 畢竟困自己太耐 唔係人人頂得住
worldmeter
西班牙
+3579 cases, total 161852
+272 deaths, total 16353
almost最平囉
唔可以講到100%一定係鴨記最平

但係你係鴨記桂林街北河街搵到最平嘅話
就算有第二度再平過佢都唔會平得好多
街市日日都好多人
我平日朝早去都好迫
冇辦法人始終要食飯
台灣兩日內確診多咗兩倍
1>2>3
伊朗 +1837 cases, total 70029; +125 deaths, total 4357; +6482 recovered, total 41947
羅馬尼亞 +523 cases, total 5990; +29 recovered, total 758
瑞士 +38 cases, total 24695; +4 deaths, total 1008
奧地利 +17 cases, total 13730
日本 +240 cases, total 6633; +4 deaths, total 128
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞