【中国武漢肺炎-無了期】全球疫情討論區06

5001 回覆
35 Like 4 Dislike
香港連續一個月一單武漢肺炎都冇先講野
大馬一早封埋支那坡關
今日MVP,法國隊!
無論疫情同經濟都未到最壞情況,大家唔好鬆懈!
14% death rate
The success of herd immunity!
This is what the British want. What can we do?
TOTAL Recovered 仲要係N/A
想知個recovery rate 都唔得, 無得評論herd immunity 有無用
Tell them burn Huawei 5G cell site
人口問題解決埋
聽日既事
老化問題呀
The teenagers have posted a video to teach the young people how to spread the virus.

The name of this virus is called by the younger Western people as
Boomer Remover
which means to kill the Baby Boomer generation, such as me.
我諗疫情過後英國真係唔淨係止SUNSET咁簡單
保守黨同工黨肯定日日嘈邊個要負責
到時乜野施政都拖慢晒
經濟唔駛旨意咁快復甦
仲有幾個高人口第二、三世界國家未有正常比例檢測,例如印度、印尼、菲律賓、巴西、巴基斯坦、尼日利亞... 唔檢唔會減少,只會不停爆發落去,令其他國家繼續沒完沒了,佢地遲早要面對問題,如果發力驗,會出現另一波新高數字!
d人開始頂唔住
嘩屌, 仲癲過D Terrorist
呢班撚樣真係太幸福, 左毒太深, 搞到玩呢D 野
中國條假數加大咗今日死亡個數
有無人知點解冰島recovery rate 咁高?
係咪浸得溫泉多, 吸得硫磺氣多, 容易消毒
出院標準應該低過港台
紐西蘭都超過一半人recovered
光復英倫
死晒d廢老
可以重新討論加入歐盟啦
佢地隨時佔全球人口50%甚至更多,亦藴藏大量天然資源,唔可能長期鎖國,我諗當先進國家真正控制到疫情後,就開始幫佢地檢測..
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞