【中国武漢肺炎-無了期】全球疫情討論區06

5001 回覆
35 Like 4 Dislike
根本好難吐
要勁大力先吐到出嚟
吐得出嚟喉嚨已經損鳩晒
可能霎時間無屎柯到出嚟
唔通格硬咇出嚟咩
輕症個啲都係俾個樽佢返屋企驗
一兩日應該痾得出掛
重症要即刻驗既口水病毒量應該都夠高唔駛出動到屎
係屋企留屎係惡夢,要柯落個乾兜度再筆啲屎入個樽度好臭
坡狗係咪滅左國,放棄左更新
俾我就唔復課, 到9 月,又唔會俾人鬧
印尼、菲律賓、印度、巴基斯坦呢d高人口國家檢驗比例咁低都可以陰d陰d上到幾千至萬幾,睇黎距離真實感染人數差好遠!
如果佢地同支那一樣,一日唔願面對,唔肯大規模檢測,全球都係收唔到科,仍然要互相交通封鎖..
衛生署檢驗個啲人:嘩屌
一路温緊end term test一路等緊更新今晚咁夜嘅
[核彈]非洲左翼政黨譴責中國政府種族歧視
https://lih.kg/fnJRwS

成功send晒俾我班非洲朋友睇 撥下火
俾啲時間啦 入data都要時間
我以前驗過大便,其實好方便,係俾個好似菲林筒膠樽我,樽蓋連住支膠棒,棒尾扁扁地好似撐艇槳咁,用黎"不"起少少大便,扭返埋樽蓋就搞掂,過程完全唔使接觸d屎,況且自己既屎,又唔覺好核突!
講講下又差唔多1.8m
Indonesian Government says 98% of the infections have NOT been tested. Hence, we multiply its total cases by 50, then we can get the actual number of infections:
4,241 x 50 = 212,050 cases.
Too many data to enter, so it will take a a long time.
Just wait for new daily record.
Worldometers
英國
+5288 confirmed, Total: 84279
+737 death, Total: 10612

全球已經180m 不過live未update
全球一體化下,任何一個稍大國家控制唔好疫情,都會繼續影響全世界,就算人地歐美千辛萬苦控制好疫情,都唔知封唔封你印尼呢d國家好...
過埋支那條假數,五大聯賽終於集合...
Hong Kong will not. The maids will bring the Chinese virus to Hong Kong.
1M升2M好似用左2個星期都冇?
英國超越中國(假)
1M是4月3日
再一次證明坡狗唔撚抵可憐
啱啱同佢嘈完支那歧視黑人
叫我咪係度煽動種族歧視
而家同我走去轉移話題講支那做得幾咁好BILIBALA之類
屌佢老味都真係on99
同我爆多幾萬單thx
一定,因為菲律賓同印尼都已經暫停輸出傭工,所以仲未爆發,遲d又唔知點搞!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞