【中国武漢肺炎-無了期】全球疫情討論區06

5001 回覆
35 Like 4 Dislike
49 not in dorms
仲爆緊
Monkeypore will overtake S. Korea tomorrow.
仆街唔好喊
班弱智染左記住咪揾醫護
They should switch all the business to funeral house.
6 new deaths in Isle of Man (I an not sure that there is no mistake in worldometers.)

Coronavirus Cases: 307
Deaths: 15
3370 new cases and 437 new deaths in Italy

Stable

Coronavirus Cases: 187,327
Deaths: 25,085
D人其實扮見唔到 因為利益
205 new cases and 31 new deaths in Switzerland

Stable

Coronavirus Cases: 28,268
Deaths: 1,509
佢個死亡率好可疑
會唔會太急呀cls
哇屌
有D州係可以半開番既
不過要強迫民眾戴口罩出街
加只準賣Take away去減低個R0
戴口罩Work既國家有目共睹啦
其實我唔贊成香港咁快開放室內體育設施,尤其是健身室,使用者太密集,而且頻繁交替接觸器材,好容易傳播病毒..
同支那一樣
分分鐘條數假過支那
室外應該可以開返先
15/4 1300: 2M (支82k 外1.918M)
16/4 2000: 2.1M (支82k 外2.018M)
17/4 1900: 2.2M (支82k 外2.118M)
19/4 0100: 2.3M (支82k 外2.218M)
20/4 0700: 2.4M (支82k 外2.318M)
21/4 1700: 2.5M (支82k 外2.418M)
23/4 0000: 2.6M (支82k 外2.518M)

31個鐘升100k,週中正常速度
呢類場所最撚污糟
投票都中幾個 仲咁樣真係又想爆
數字穩定,甚至輕微下降,但現在停工停市,不能一直下去。
時間不在「人類」這邊。
唔係假數咩
大家明啦
室外足球、籃球、網球場風險細好多,可以開返,但健身室一定係最後,疫情完全受控至可以重開,所以上月尾未停業之前,我都暫時凍結會籍三個月,過埋六月再算..
半封鎖囉 你要困住佢盞佢地係拎槍出黎示威
食肆/公共交通工具/學校唔開
依加講勁幾百萬人失業
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞