【中国武漢肺炎-無了期】全球疫情討論區06

5001 回覆
35 Like 4 Dislike
一日200k不是夢

捷克女子外出時戴着口罩
(美聯社)
意大利
+3786 confirmed, Total: 168941
+525 death, Total: 22170
+60999 tests, Total: 1178403
positive ratio: 6.21%

土耳其
+4801 confirmed, Total: 74193
+125 death, Total: 1643
+40427 tests, Total: 518143
positive ratio: 11.88%
Karelia?咁冇得講架喎
果頭情況有少少似克里米亞
咁都得點叫unrelated?狗到呢
之後蘇聯新沙皇史太林覺得呢個芬蘭人民共和國已經冇左個用途(芬蘭人民共和國班芬蘭紅軍同蘇聯準備吞併芬蘭共和國),芬共俾芬蘭共和國反蘇先烈打到死死下,芬共o係芬蘭社會冇晒市場所以芬共班蘇匪最後改個名叫「芬蘭左翼社會民主主義者」,再加上戰後上場既芬蘭左翼新政府同芬蘭反美聯合政府既對外(默許蘇聯迫害波羅的海三國、迫害波蘭同迫害烏克蘭)外交政策劇變,已經fit晒蘇聯既「另類蘇聯愛沙尼亞加盟國」既所有要求,蘇聯唔駛再曬幾年時間再吞併過芬蘭

再加上芬蘭左翼政府都一樣有把一批芬蘭冬季戰爭繼續戰爭既芬蘭先烈同流亡芬蘭既立陶宛拉脫維亞愛沙尼亞既森林兄弟反蘇義士,靜雞雞一車車咁送俄(送支)俾晒蘇聯迫害,芬蘭化既芬蘭就係咁黎,三小國、波蘭同烏克蘭更加討厭芬蘭成日提芬蘭化+更憎芬蘭化

瑞典(雖然瑞典政府放棄曬防疫武漢肺炎,瑞典太太太太多中東移民)只係好d,瑞典政府把口(桂文海)仲會鬧下支共同串下俄國捐烏克蘭(雖然只係串下俄佬而已),瑞典唔想入埋北約但瑞典政府(瑞典假左翼/左右膠除外)唔會成日笑波羅的海三國同波蘭入左北約
我到而家都唔明連CAR同乍得都test到
點解塔吉克可以未開齋至少唔關打仗同窮事掛
佢又冇土庫曼咁封閉
整埋一成首期上車
政府想樓價升
無論點都好
港樓必升
坡狗當外勞唔係人
早d面對問題 未必完全壞事
唯有咁諗
Chad, CAR, Niger同南蘇丹全球HDI最低,都係內陸國

另外索馬里就長年no data
我有沒有睇錯?
晚上8:30截圖時死亡136.1k
現在142.7k
短短四個半小時多了6.6k?
昨天是單日死亡最高,全天也就是8k
還是我看錯了什麼?
美國11:20時多了4000死亡??
黃色親子網 babydiscuss.com,唔洗再受bk氣!!!
https://lih.kg/1973446
原來fox news美帝收視第一
唔怪得個個just a flu啦
個個台新聞開頭都輕視疫情
紐約州+7636 cases
法國+17164 cases
法國多咗17,000 單
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞