【中国武漢肺炎-無了期】全球疫情討論區06

5001 回覆
35 Like 4 Dislike
假期後 七日左右, 確診個案會唔會又高返
unlink case多到係唔係支那坡單日新高?
極高危
尤其4日之中3日冇雨+一日未必會落雨
支那坡嗰邊好似有香港流出嘅CSI口罩
美國+54 Confirmed,Total:435780,+11 deaths,Total:14865
瑞士+4 Confirmed,Total:23758
奧地利+25 Confirmed,Total:13163
印度+100 Confirmed,Total:6517,+1 death,Total:196
智利+426 Confirmed,Total:5972,+9 deaths,Total:57
巴基斯坦+5 Confirmed,Total:4462
海峽群島+10 Confirmed,Total:361
緬甸+1 Confirmed,Total:23
阿根廷+3 deaths,Total:70
Thanks巴打!咁佢d感染數字可以不理了...
賤民連醫院都唔俾入 驗⋯
唔太可以 因為佢拖太耐 太多unlinked
以清明月份黎講,呢幾日算係難得好天,好似秋季咁清涼,如果唔係疫情,我都想日日出街..
RIP...
其實佢講嘅有部分啱,Trump係有打算cut cdc funding,但畀國會block咗
可能可以試下德國 1 patch 1 patch咁驗
呢個practical 啲
但佢建國某程度上係搶走人哋啲地,仲趕走埋人,其實幾強盗feel
其實以色列而家應該未必打得過其他中東國家,當年十月戰爭都炒炒地粉,唔係美國無限軍力支援一早滅咗國
好名
換左個總理先有得救
明明係德國佬對佢地唔住
係都叫班德佬割地比佢地當賠罪咪算囉
係都要返去中東創人地
yes
李氏王朝點會換
六日
做乜個個都話係美國撐令佢嬴六日戰爭
明明喺1967之前係法國軍援佢最多
場仗用嘅全部法包軍火嚟 戰機坦克又係
當時仲係美國叫佢停火
Btw德國琴日成萬人出院,active case連續第二日下跌
六日戰爭同十月戰爭係兩場唔同戰爭嚟 六日戰爭以色列係勁威,但過咗幾年之後嘅十月戰爭以色列已經唔係幾打得過中東
咁我錯 以為你講緊六日
Btw以色列依加有核彈
驚條毛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞