【中国武漢肺炎-無了期】全球疫情討論區06

5001 回覆
35 Like 4 Dislike
好明顯啦,中共啲錢大部分都淨係去到最上層,下面啲人唔單止享受唔到大部分福利,仲要同湧入嚟嘅中國勞工爭job

俾完錢就中資入場帶埋d支那人入非洲 用低價頂死晒原本d土炮
好似話唔夠lab做test
連呢樣都似埋香港
口罩+social distance+環境夠熱保平安

雖然究竟應該隔幾遠都拗緊
明明呢d 先係一出事就大撚鑊嘅地方
歐美政府有錢出手救
居民住嚮屋企兩個月唔出嚟就自然唔會奶野

非洲 印度呢d 國家嘅人手停口停
唔出屋種野連食都冇得食
本身又窮更加唔洗買罩

法國佬
What Raoult is doing in Marseille is not just treating with HCQ+AZ but also screening up to 4,000 samples per day.
係國家元首奶定人民奶先
d 人好撚慘嫁
嗰堆中美洲同南美洲國家開始爆緊 呢嗰地方大爆真係人間煉獄
偏偏今年就咁耐都未熱
唔識氣象學
但停曬活動係未會涼啲
如果想知多啲嘅話
可以搵吓heat energy離開地球嘅方法同埋關於溫室氣體嘅資料
睇埋金星做case study更好
琴日由5000
一野加到7200
背後實際數字可能加個0
咁即係會唔會

理論上係會,而家咩活動都停曬所以少咗排放溫室氣體,所以多啲heat energy離開到地球,不過我覺得影響應該冇想像中咁大,冇理由全球暖化會直接畀一個停工ko
170萬人感染...
仲要超過十萬人死亡...
1500年前的推背圖預言今日全球人類都要帶口罩
https://www.tuibeitu.net/archives/373.html/comment-page-2#comments
“帽兒需戴血無頭”,血無頭是個皿字,古代稱瓦缽為皿,“帽兒需戴血無頭”,指人頭上要戴皿一樣的東西,人們戴的顯然不是瓦缽,而是能防毒氣的頭盔。
夏天繼續買口罩 冬天繼續帶
老老實實 大家覺得美帝到peak未
最後會唔會好似之前專家估咁>100k death
非洲 印度 拉丁美洲
呢到佔全世界人口4成以上
下星期六可能已經變左250萬以上
今日死左>2k
破左紀錄
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞