【中国武漢肺炎-無了期】全球疫情討論區06

5001 回覆
35 Like 4 Dislike
原來Abkhazia同Artsakh早三四日已經開左齋
東京190+真係收唔到科
獨立計數定計晒落Georgia?
同Monkey國鬥多
https://www.youtube.com/watch?v=cVWly-I7gkc
4月11日

基本料:
※截至尋日晏晝4點 有989宗確診+1宗疑似確診個案(#97) 累計990宗
※綜合各大傳媒報導 過去24小時再有少量初步陽性個案嘅消息
※四大酒吧為本地最大群組 接近100人
※0101至0331總共做咗96709次檢測

※0314 2000 to 0321 1600 確診個案:141 → 273 (+132)
※0321 1600 to 0328 1600 確診個案:273 → 582 (+309)
※0328 1600 to 0404 1600 確診個案:582 → 862 (+280)
※0404 1600 to 0410 1600 確診個案:862 → 989 (+127)
香港多11宗確診感染個案,累計1001宗
真係差少少燈到唔過一千
今日+11宗,10宗外遊,啱啱1000宗,代表咩?

外遊狗死全家
獨立
猛猛緊
知啦收皮啦
屌你真係好撚煩
上個post係咁repeat
隔離post又係咁repeat

係呀 輸撚咗呀on99
頭先出左去買餸,周圍都好多人
肺炎疫情:哪些國家經濟能恢復得最快最好
https://www.bbc.com/ukchina/trad/52215370
可能有很多人不認為非洲國家盧旺達能夠度過難關,恢復經濟,但事實上,盧旺達在這波疫情中處於優勢地位。

盧旺達近年來經濟環境有所改善,在全球恢復力指數上排名第77位,上升了35個位置,在非洲排名第四高。

與此同時,2019年埃博拉疫情在鄰國剛果民主共和國爆發,盧旺達成功地將病毒阻擋在邊界外面,這樣成功的防疫經驗更有助於盧旺達抵抗新型冠狀病毒。
我呢邊都係
啱啱兩點幾出去補貨買野都多咗好多人
相信政府,冇事嘅
今日好似冇unlink 算好啦
仲ko左尋日一單unlink佢女友去過果幾間酒吧今日確診,咁即係佢唔係unlink
太好啦不過早幾日賽馬會診所嗰單係咪仲未trace到?
完全封鎖咗條傻鳩
真係好唔明點解會帶小朋友入埋街市
啱先見到一個阿婆抱住一個BB行黎行去
電視台夜晚成日有速報update
如果唔係要補給我都唔想出街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞