【中国武漢肺炎-無了期】全球疫情討論區06

5001 回覆
35 Like 4 Dislike
而家醫院爆咗 positive都要去隔離設施
台灣#3病人 住咗80日都出唔到 因為驗極都有少少
零頭都唔夠分口罩
支那坡政府有骨氣就唔好要台灣捐既口罩
之前收回罩生產線係咪佢?
叫雞黑材料?
東南亞湯11
咁都要公民黨完美助攻衝出黎
其實明老屈 人地明明落閘開會中
有人爆料話半閘都入左去, 間吧都收聲, 叫佢問返個邊。 去得酒吧開會都已經係政治痴呆啦, 公民黨出智將
*其他人半閘都入到去
其實由頭到尾都係港共寫到1999引起
佢係on9 但對家咁就要人resign
日本朝日台晚間新聞招牌主播都中招 美人妻拍檔老公係殿堂級藝人
https://lih.kg/1968367
捐口罩俾香港
=
一經政府機構同香港郵政(又係港共)手,= 就會變左俾港共充公晒(屈香港民間買唔合規格既口罩)而捐晒俾港共同蟔警,即係d口罩直接俾港共同蟔警分晒黎用
捐口罩俾香港
=
一經政府機構同香港郵政(又係港共)手,= 就會變左俾港共充公晒(屈香港民間買唔合規格既口罩,屈我地參考梓樂悼念同參加831悼念用)而捐晒俾港共同蟔警,即係d口罩直接俾港共同蟔警分晒黎用
搞緊急法 送中佢就叻
美帝唔多掂
Resign 就真智將啦, 攪唔掂咪sorry 姐, 俾人笑下, 跟住講句要把重心放返去議會、抗疫救港
They expect this is the worst week. All they can do will only affect the data about 10 days later.
但睇侵侵一d 都唔覺得重視
He just care about money.
美國deaths:19,666(+766)
仲話唔使戴口罩 反而侵侵老婆係twitter呼籲美國人戴口罩 可惜comment一面倒狂屌侵侵同佢
Well, he is better than the Brazilian President. The great Brazilian President opposed the City Majors who locked down the cities in Brazilian.
The gangs and triads in Brazil are now imposing the lock down!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞