[耳機撚]召集大耳牛、枱式耳機系統用家(11)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
似乎唔得
比左錢,唔腦放話有分別,未等於做左水魚
你玩成十皮既dac唔通用黑線咩

成皮野既hifi router都有人話有分別啦
第一句精景

我買幾百蚊audio quest都唔覺有問題

雖然耳唔出有咩好咗
巴打用咩headphone
你搵speaker amp
同你一樣
Fiio k5 pro 都冇咩街貨
最後琴日入手咗ifi zen dac

Btw 巴打知唔知drop 寄buyandship運幾耐到
搭單問下
屋企本身有kef lsx 不過拎咗去整
有冇人會加ifi Zen dac架
kef lsx 唔係digital in嘅咩
Speaker amp真係唔識
我有PS audio Sprout, 不過冇機會用個speaker out
唔想講大陸野先,Emotiva A-100啱唔啱?
50W per channel @ 8 ohm

利申冇試過,你可能去2ch post問下好d
drop 寄buyandship通常1星期內
buyandship到香港平時又係一星期咗右,而家可能耐d不過唔太差
dac -> integrated speaker amp is ok
都有analog in
其實冇問題,都係行analog in, 插手機都得
會唔會浪費lsx就另計
[音響撚]音響Hifi討論區(5)
https://lih.kg/KMkCDU
我平時已經係鳩用
連藍芽聽下咁
咁就唔怕啦
識幾個講頭呢句野嘅人就係用緊幾皮dac 嘅
例如weiss medea

其實腦放都係hifi 嘅一部分,由你第一次知道呢部機你對部機嘅印像就開始成型,到你嘅購買過程,產品包裝,外觀都係用家體驗。聲音只係其中一個亦都係最重要嘅部分。

雖然好多人唔接受但事實上好多人就係咁玩。佢地買器材嘅錢又唔係偷番黎所以開腦放都可以係玩hifi 嘅一部分。最緊要自己開心啫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞