[耳機撚]召集大耳牛、枱式耳機系統用家(11)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
唔記得扣返保價費,驚佢唔見
本身$88
個硬盒都偏大同重,可以攞黎做showcase
我比香港代理撚狗啫
email同上佢官網問都唔應機
打咗幾次電話先肯應
thomann cs係幾好禮貌
btw adi2真係好易壞,我個部上兩個禮拜thomann先話收到件野
應該有排等
esp95x?

冇插source都會?
ipurifier有冇用反相轉頭?
有用都咁就可能又要保養
香港服務真係算9數
我部野只係買左年半 adi-2真係咁易出事?
我買咗半年就奶咗野
嘩呢啲真係屌你老母
做靜電耳機但係又連靜電耳機最常見嘅問題都當睇唔到
賣靜電耳機要個客好似摘骰子咁
都唔知係真膠定假膠唔整/唔識整

靜電耳機其實無外間傳咁易壞
平板都會斷trace
不過就係呢啲無責任心嘅廠做臭
有無人用過dt770 想知closed back 隔音隔成點 屋企好撚嘈唸緊入對close back 定noise cancelling 做野好? ps 用開 hd6xx
有機會真係送到去果陣又好番啲vv聲消失
我隻esp950一年入面可能會有兩三次會咁都係要等佢啲vv聲自已消失
真係齋等
就算有vv聲因為聽歌果陣聽唔出所以無理到照用
佢自已會無端端會正常番

唔計聲,noise cancelling headphone最靜

我用hpt-700都仲會聽到廢老聲
得兩三千蚊budget想買個無線既有冇推介
最緊要帶得舒服同冇delay
我淨係識得sony wh1000xm3但有冇其他推介
MDR-HW700
sen記d headphone都好舒服 你都可以留意下佢d wireless
仲有m50x bt
求救

隻sony IER-M7
左邊開始成日接觸不良
想問下有無方法救到佢?
最近平入k712, 預算2000左右的話有什麼選擇? 希望可以方便移動, 平時插電腦當聲卡,有時可以由電腦枱搬到床邊聽,購買途徑咩都得
換線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞