[耳機撚]召集大耳牛、枱式耳機系統用家(11)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike

呢啲咁嘅19免運嘅後果就係衝動消費然後洗左900幾仲要58分先submit order買碟都要deadline fight

都係我amazon 生手本來揀好5隻 但原來amazon 直送先有免運

雖然唔想講盲入,不過冇得試就冇計
你想要closed back定無所謂?

不過剛才見有網友個ship date被改做下年
所有headphone戴著都會熱,不過未必熱到出汗
closed back係隔音d
應該唔太差掛,話曬都係鐵三角
or this
https://drop.com/buy/drop-x-koss-gmr-54x-iso-gaming-headset
試過先知
you like it = good
其他人點講唔重要,每人喜好唔同
總覺得m20x有得試
試下去英京
1000內無線+有線頭戴全罩式耳機有咩建議?

諗到另一個方向,買2手m50x
不過二手野始終有風險,勝在m50x有得試
幾百蚊貨仔盲入喇 依個Model都係d熱門推介 唔會差得去邊 Btw 我自己會多d concern戴得舒唔舒服多d 始終你未玩過耳牛 輕重舒服都好重要
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞