[耳機撚]召集大耳牛、枱式耳機系統用家(11)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
部thx aaa 789間唔中會聽到電流聲
想換過隻火牛有咩推薦
會唔會係dac問題?
用緊su8
應該唔關事掛
Hpa4bl 兩次俾人推薦用
呢隻都幾好,但係同schiit jotunhem比,邊隻會好啲?
新手想買個耳機有冇推薦?budget大概1500
主要聽歌同打機 (FPS GAME) 最好有埋咪
Sennheiser GSP 600 專業遊戲耳機
Kingston HyperX Cloud Revolver
Kingston HyperX Cloud Flight
仲有無咩好推介?
同埋想知有線同無線個分別DELAY 大唔大?
Schiit jotunheim淨係amp喳喎
有得加DAC module
我都有唸過買jotunheim 一部過amp/dac咁推隻hd6xx 唔駛煩
但要balance,single end 唔夠力
最抵玩應該係一隻聽歌耳牛加mod mic
唔該巴打 去左睇review 呢隻正野 實而不華 算唔算屌打Hyperx 系列
用Jriver用到懷疑人生

播歌但拉唔到進度條
冇一個地方係可以reset all setting (包括re-install)都唔得

FPS耳機同聽歌耳機完全兩回事黎
最好分返開

有啲uninstaller 軟件可以幫你清埋d user config

Mora而家完全冇用,Hifitrack又淨係識賣廢中廢老Hifi碟,年輕啲嘅歌手嘅Hi-res歌真係唔知要邊到搵

利申用hd800s打r6 siege 要習慣下game聲個定位冇分得咁開. 如果你聽歌為主咁就梗係音質先啦
Mora
耳聽為實,你可以去鋪頭試下HyperX先
香港好少鋪入PC37X
一來少人知,二來drop.com野冇代理
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞