[耳機撚]召集大耳牛、枱式耳機系統用家(11)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
hp果啲7.1聲度食雞OK, 聽歌不了
嚴格呢講打機都未必好

KPH30i係on ear,冇咁隔音
K240S, K240 mk II, K701呢d係open back,唔隔音
srh440 係closed back,會隔音

講漏咗dt770 pro 32 ohm (closed back)同PC37X (open back)
用緊K7xx
想入部2k樓下dac
Fiio k5 pro好定ifi
帶出去試
去邊間有得試
金聲?
金聲同英京都有 zen dac
price.com見英京都有k5 pro

等報告
以上全部冇mic
唔係,可以試咗先,等drop.com有下一batch買
當然係水貨
唔清楚
有得換pad
可以問下d大鋪例如dma
或者去price.com有得賣個d鋪
請教新手問題, 我在Drop買了smsl su-8, 但不明白是否能調較PCM/DSD及採樣率高低, 我是用Foobar2000播歌, usb線輸入
我在DISP Mode 有看見 Sampling Rate 但按其他鍵也沒有反應, 似乎還是調不了
按FN也只一直顯示44.1K, 沒得調, 這是正常的嗎?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞