[耳機撚]召集大耳牛、枱式耳機系統用家(11)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike

我都係上格床,所有gear放層板
I see
咁你要arc mk2 / jds lab OL dac/ modi等等
最後買咗modi 3 + magni hersey + hd 6xx
銀包肉痛
有冇爸打試過aeon flow closed同aeon2代 closed?
我又心思思想買
聽講aeon耳機好輕載得好舒服
AKG 個音場廣d,適合玩FPS
如果趕得切cut 單就轉K7xx 啦
利申senn記 fans
試過aeon flow open
open back 做到closed back 咁效果我都係第一次見
我突然意識唔到你係讚佢還是彈佢
輕都知嘅,係唔知聲點樣子

喜好問題,我就唔鐘意
又咁講,我冇聽過close
不過如果價錢差唔多,Ether CX好似抵d,有得換filter校聲
好似有flow好聲啲咁,係我冇得試啫
純粹貪佢唔係mic 而且我都唔打FPS 我玩啲好light 嘅game

that will be fine
熱天戴open back真係冇咁熱
係唔知會唔會後悔買hersey 睇咗幾日review 都唔知hersey 定3+ 好
唔洗後悔,遲d買埋3+
雖然話感覺好個人,不過senn記、AKG、beyerdynamic呢d都唔會差,可以試下比d時間煲下自己
我最初入坑都係盲入senn記,結果成為打手
本身我prefer 3+ hersey 黑紅唔夾modi 隻色 但我睇啲review 話hersey 好啲就買咗hersey 你地係咪都係集運?
modi 好似都有出黑色
我通常用buyandship
Schiit好似可以international shipping?
諗諗下買張3M vinyl貼上去應該幾靚
落咗單等佢寄到我諗都月尾先有 好期待
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞