(甜)大學五件事:住hall、拍拖、上莊、扑嘢、隊草

1001 回覆
444 Like 34 Dislike
真,hurt到爆
因為佢係仆街吸塵機
終於追曬
有窿唔要,係都要自己打飛機,仲要係對著自己朋友打,阿寶一定好hurt
Cls有女唔屌 望住張相打飛機
無法接受哩啲賤男
點解阿寶唔帶眼識人唔堅守自己底線
等等,樓主呃我!又話今次個故唔酸苦
睇文學扑野技巧
出咗啲意外
不過開頭同青頭仔個段係夠甜又好笑㗎
係喎太好笑,笑到唔覺係甜
樓主係咪要呃曬大家入嚟sad死我地
真人真事?
係啊,不過係身邊朋友嘅故事。
住hall先知原來身邊有咁多不可思議嘅故事,
仲要原來大家都已經見怪不怪。
其實一開始真係冇諗住寫酸苦
但諗起阿寶同我分享嘅事,
好多都好誇張,係佢心入邊已經覺得冇咩所謂,
因為佢已經慣左,
佢以分享趣聞嘅語氣同我講,
但當我真正落筆先發現原來寫出嚟係咁苦澀
中學已經有發生

所以從此之後,我學識咗人不可以貌相
未結婚
阿sir有扑過其他女學生,又有搵sp (frd講
佩服
我都想同女老師扑野
Lm
今次嘅人有啲多,我都冇用心記住佢地個名,

因為對於我嚟講,佢地都只係人生過路人,

每次飲酒遇到咁多人,呢班人大多都只會見一面。

係昏暗嘅燈光照射下,人嘅五官都顯得模糊,

配上酒精,又有邊個會記住邊個。

我曾經想仔細回想下,自己同過邊幾個人扑,

但當慢慢記唔起佢地個樣,列唔出佢地個名,

甚至後來,扑過嘅人數已經數唔清,

原來墮落,真係一條不歸路。

有時唔係唔想回頭做返良家婦女,

只係已經再也回不去了。

被污染嘅水無辦法變返純淨,

正如被屌鬆嘅窿,係無辦法變返緊緻。

即使我回頭變返乖乖女,

有啲過去,發生咗就係發生咗,

並唔係改變未來就可以磨滅。

與其辛苦自己,去改變慣有嘅生活模式,

我倒不如係沉醉係呢到,

至少,呢到令我感到熟悉,令我感到舒適。

今晚,我又同咗個男仔開房,一個我第二日已經唔太記得佢咩樣嘅男仔。

照舊係個啲手段,胸壓,褲襠猜枚驗貨,上房。

係夜場溝女唔需要太多心機,對上咗眼,三言兩語就已經可以扑得,

一夜過後,邊個都唔洗對邊個負責,因為大家只係各取所需。

我鍾意呢種感覺,因為呢種關係係對等既,

並唔係一個人死命付出,另一個人卻只係索取。

至少呢段關係係公平既。

係時鐘酒店嘅床上,我同個男仔打得火熱,

唔需要有太多對白同前戲,因為大家都太清楚對方點看待今晚嘅事。

肉棒一下下深入我嘅體內,佢壓住我嘅身體,

舉高我雙腿放係佢肩上,似乎又入得更深了。

房間只有我嘅呻吟聲同肉與肉碰撞嘅聲音。

我嘅身體隨住佢而擺動,

而36D嘅胸部都似布丁一般,不斷地搖晃。

佢似機器般若木納地抽插,

而我都冇顧太多,盡力去享受。

其實今日係我床上嘅係邊個根本唔重要,

因為呢啲男人係我眼中只係行走版又唔洗充電嘅自慰棒,

唔同尺寸唔同形狀同電量,

只係我今日隨機挑選到邊一枝咁解。

再經歷一輪抽插之後,佢射咗,我卻冇高潮。

並唔係因為佢係一個差嘅對手(已經冇邊個可以比Wing更差)

而係因為至從今日見到Tim之後,我就心不在焉。

佢實在勾起咗我太多回憶,兩年內經歷嘅事,

一步步迫我走到依家嘅境地。

因為性愛過後實在無話可談,我又想靜下,

所以就獨自離開咗時鐘。

呢到離宿舍只有45分鐘路程,於是就毅然決定行返去。

只係清晨嘅風確實有啲凍,

呢個時候我先諗起自己件羊毛大褸唔係身,

應該係漏咗係酒吧,我只好wts Jessica問佢有冇見過。

我瑟縮住肩膀,獨自面對寒風。

記得曾經,都有人陪我行過呢段路,

佢攬住過我顫抖嘅膊頭,

同我講過:攬實我就唔凍。

只係個個人都只係當我係外賣,

或者佢呢句說話,已經講過俾無數人聽,

只有我咁傻,會咁深刻咁記住呢句話,呢個畫面。

係我太蠢,或者太認真,先會係人地給予我少少甜頭嘅時候,

奮不顧身咁獻出一切,

送外賣上門,自己再做埋外賣呢啲事已經多不勝數。

可能就係因為咁,搞到自己太cheap,結果咪冇人珍惜,

食完即棄。

所以我同自己講,我要做個play girl,

係感情世界,邊個動情先,邊個就輸。

Ah po
睇到好痛 啊寶內心好寂寞
好心痛啊樓主
但我見到句腰潤阿Wing嘅嘢都係笑咗

樓主可唔可以應承我,之後寫啲真係甜嘅嘢(sweet嗰種甜),等大家個心無咁痛
唉 見到阿寶好似見到自己咁 但好彩而家個男朋友拉返我上黎
並唔係完全唔得,只係太難
好難無啦啦自己做到,
通常都係有件事或者有個人,
先可以拉返墮落咗嘅人上嚟。
我都想寫得sweet啲,
但身邊嘅故事都太令人心酸
一啲我以為過得好好嘅人,拍得好好嘅情侶,
原來都只係我以為。

不過都唔係完全冇sweet嘅故事既
等我hurt得大家差唔多就會寫返啲甜嘢氹返你地㗎啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞