(甜)大學五件事:住hall、拍拖、上莊、扑嘢、隊草

1001 回覆
444 Like 34 Dislike
好撚賤
狠心同個唔鍾意嘅人拍兩年拖又唔拒絕人
見過幾面嘅人就肯俾佢破處 又寧願纏住人 做人sp唔想俾佢走 戀愛到咁卑微嘅香港女人都幾少見
佢三十幾歲應該會係單身/求9其搵有錢肥佬埋單 希望現實少啲呢種女仔

借個位先 召喚聯署師
https://act4hk.com/petition

裡面有好多為香港打定安全網既聯署
假如我地唔打好 我地好難用最低程度既損傷
去真正光復香港 奪權當家

前一兩日李柱銘俾狗塔,但喺美國政壇引起如此大既迴響。正係因為先前聯署同請求美帝落實《人權及民主法案》而致,趁機俾藉口美帝加速打殘狗共,何樂不為

Q&A部分請㩒入去呢度
記得睇埋啊,好撚緊要啊

【偽 · 正視聽】得啦我知我洗咗你地版
召喚聯署師長文Q&A就放喺度啦
https://lih.kg/1981260

我好鍾意阿寶 點解佢咁慘
Pish
至此之後,我便沉溺係酒同性之中,只係我陷得更深,沾染埋草。

今日係420呢個大日子,我同我嘅SP係hall smoke完之後就搞咗一轉,

個人stone咗再加埋性愛嘅快感,我可以完全唔需要思考,亦唔會再諗起Leo。

唔會諗起佢即係唔會心痛,所以我沉迷係呢種stone嘅狀態中,

每日至少2J嘅我,幾乎冇幾多時間係清醒既。

但為咗可以繼續住hall,我不免都要蒲下頭,參加下樓會活動,

所以同SP扑完之後,我就去咗common參加今日嘅搓芋圓活動。

我企係common等緊活動開始,原本諗住簽個名就走,但係我見到我莊員Cherry。

佢同我地另一個莊員拍咗2年拖,大家都以為佢地好甜蜜,但我個日親眼見到佢單獨入咗男仔房。

作為一個過來人,作為一個莊員,我好想提醒佢,唔好做錯,錯一次唔緊要,要回頭,唔係再沉落去。

於是,我主動行過去同佢打招呼,順便chok一chok佢,

「喂,做咩自己一個啊?Ray呢?」

「冇啊,佢訓緊覺。」佢尷尬地答,我心知佢地之間一定出咗啲事。

「你兩個搞咩啊?呢排好少見你地兩個人喎。」

「癡線咩,而家sem尾啊嘛,好合理姐。」

追問落去都冇咩用,唯有用第二種方式入手。

我諗住同佢分享下最近嘅經歷,等佢明白失足之後嘅後果。

但我講咗個開頭,佢就好似已經冇聽落去嘅慾望,所以我都慢慢靜咗落嚟。

我有啲無奈,畢竟有啲事,靠人地把口講,唔會領悟到,只有親身經歷過,先會識得後悔。

而我就好似望住一架列車,我望到佢嘅軌道,望到佢將會跌入萬丈深潭,

我卻無力去阻止,只可以一步步望住佢駛向遠方。

「Sorry, I am late. 我係阿簡。」一把聲音打斷咗我,

我明顯見Cherry震咗一下,呢個男人,可能就係Cherry嘅出軌對象。

的確係幾靚仔,我決定測試下。

我故意向阿簡拋咗下媚眼,仲話「喂屌,幾靚仔喎,可惜係南亞仔。」

我再補多句「可食用可食用。」,Cherry即刻靜咗,我就知Bingo!!!

呢個男仔好主動,佢行咗過嚟同Cherry打招呼,我決定向佢證明眼前嘅男人係一個player,唔值得佢沉淪。

我主動出擊,果然呢個男人好快就遺忘咗Cherry,熱切咁同我傾起上嚟,後尾我地仲係Cherry面前一齊返咗房。

我不忘回頭向Cherry單一單眼,希望佢可以意會到啦。

本來我都冇諗住真係同阿簡發生啲咩,但見佢一入房就拎住roll好嘅出嚟,加上頭先我又諗起咗Leo,使我冇拒絕嘅理由。

之後我同阿簡發生得好順理成章,因為大家都聞到對方身上嘅味道,係被世界遺棄嘅墮落味。

我地互相用身體慰藉對方,靠呢種方式去取得少數我地有資格擁有嘅。

只係阿簡佢係呢方面比較粗魯,但我可以包容享受,因為以往嘅經驗。

佢拍打我充滿彈性嘅屁股,用狗仔式瘋狂抽插。

我扶住房門,望住門鏡入面嘅自己,如此淫蕩,後面又一個唔熟識嘅男人屌緊我,配合佢對我屁股嘅拍打,

我覺得自己就似一個被洩慾嘅公仔,毫無抗拒嘅力量,

受到一下下嘅衝擊,我只可以發出淫叫聲嚟表達我嘅感受,

而我偏偏只可以飄浮係呢種快感中,捉不緊。

因為我嘅快樂只能係呢啲情況下產生,一做完,我只會諗起個個未同我扑過嘅男人。

佢或者係我呢個仆街吸塵機吸到過唯一唔係仆街嘅人。

唯一一個,同我訓過,卻因為愛我而冇屌我嘅男人。

不久後嘅日子,我收到Cherry同Ray分手嘅消息,亦都知道佢成為咗阿簡嘅sp。

果然,列車都係依照軌道而行。

我同Cherry都成為咗深淵嘅住客,離唔開了。

有人講過,每個人都有愚蠢至極嘅時候,所以每個人都應該有一次被原諒嘅機會。

我同Cherry已經錯過咗,一次又一次不停犯錯,不停墮落。

所以應承我,如果係你,剎車啦,仲趕得切。
第二篇故事都完咗啦,
人不免犯錯,每個人都有過去,
但要真正包容另一半嘅過去,
的確唔係一件簡單嘅事。
我哋成日話有愛就得,
但正因為有愛所以先介意,
但同時亦會因為有愛而包容。
現實中嘅阿寶都依然未搵到佢嘅mr.right
但繼續墮落落去,只會令包容到佢嘅人越來越少,
係等待嗰個愛你嘅人嚟之前,
希望大家都可以珍惜自己啦
我唔想係咁嘅情況下嘅甜....
呢種甜好酸好悲
提醒各位,Check另一半手機係一個唔好嘅行為,除非你係想搵證據準備分手,否則唔好自焚
自己呃自己真係好咩
寧願知道真相都好過俾人呃呃氹氹
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞