(甜)大學五件事:住hall、拍拖、上莊、扑嘢、隊草

1001 回覆
444 Like 34 Dislike

真係好多男人嘅心路歷程
不過好多都感動完遇到誘惑又出軌

係唔係我就唔知
不過你呢啲死 quote 文狗真係好撚搏屌
香港真係一個地少人多嘅地方,

連南丫島呢啲偏僻離島都咁撚多人。

估唔撚到入到嚟食飯都仲要排隊,

我地企係門口,手拎風扇仔,目光呆滯地等待,

準確啲嚟講,得我係呆個個,阿怡不知幾興奮。

佢不斷同我講話呢間café viu tv前排嚟拍過咩《調教你男友》喎,

本身聽到個名以為玩咩SM咩調教,但阿怡講個節目係咩男女朋友分開七日冇得聯絡,之後班男仔會成長好多,

我真係得啖笑。

屌,七日咋嘛,改到一個人幾多啊。

不過見佢咁鍾意,咪唯有陪佢排下囉,

雖然我呢啲肥仔真係好驚熱。

老實講,南丫島其實都冇咩嘢玩,

食下豆腐花、行下沙灘、影下港女相,

咁就一日。

「叮-」我望一望手機,

竟然係Mavis覆咗我個ig story。

「wa!!!ho leng!where?😍😍」

睇佢個勢,係想撩我傾偈。

自從個日走咗之後,我都真係block咗wts,冇再搵過佢。

而佢都冇搵我,畢竟大家都好清楚,我地只係大家sip時間嘅工具,

互相利用,互相戲弄,並無真正嘅名份同責任,

而呢種關係是但一方都可以單方面終結。

我望向遠處嘅阿怡,拎住枝船槳,係陸地扮撐船,佢一臉認真咁揮動船漿,

感覺到我望向佢,佢就回頭問我:

「我扮得似唔似啊?」

見到阿怡戴住漁夫帽,低低能能個傻婆樣,我失笑起來。

點解一個出咗社會做嘢嘅女仔仲可以咁幼稚咁有童心。

我放低手機,選擇唔覆Mavis,我諗呢個已經係最好嘅答覆。

「有咩咁好笑?你都嚟扮下啦!」阿怡見我笑佢,一臉不忿。

說罷,仲遞支船漿俾我,順勢仲拎埋手機,幫我影相。

「嘩!影得我咁矮㗎,你男朋友明明咁高大威武。」

佢被我逗笑,伸手去抆我個肚腩,我捉住佢對手。

夕陽西下,光線照落魚排,我望住笑得明媚嘅佢,

打打鬧鬧,原來都好幸福。

其實今次南丫島之旅嘅重頭戲係夜晚,

但並唔係因為扑嘢咁膚淺同必須嘅嘢,

而係今晚我會第一次帶阿怡初嘗smoke嘅日子。

阿怡呢種乖乖女,連水煙都未試過,

今次一定會好緊張,所以我特登問咗阿葉拎咗款脂溶性嘅草,

呢款係已經經過烘焗,只要加入熱牛奶到就可以。

無需要好似平時整cake咁咁多步驟,

因為加熱咗牛奶,就可以令入面嘅脂肪就已經可以幫助啲THC釋放出嚟。

我諗飲牛奶對於阿怡嚟講會比直接吸更加輕鬆同易接受。

我一邊叮囑佢,飲咗之後唔洗緊張,唔想講嘢可以唔出聲唔緊要,

只要享受同放鬆就得,因為呢個先係smoke嘅本意。

阿怡乖巧咁點頭,我拖實佢隻手,俾支持同鼓勵佢。

我知道,佢已經為咗我向前行咗一大步,佢好努力咁想貼近我嘅生活,

想融入我嘅世界,佢害怕我嘅離開,佢害怕我同佢生活係唔同嘅緯度。

所以佢唔介意做多啲,迎合我多啲。

見到如此盡力嘅佢,我又點忍心推開呢。

我伸出手,環抱住佢,

呢一刻,我就係佢嘅全世界
樓主有無性趣入tg既讀者吹水grp?

有性趣留個tg
下篇重甜
大家支持下我嘅IG啦,
如果聽晚前IG過200 follower的話
就聽晚加更一篇 我愛大家
https://instagram.com/patpat.attacked?igshid=pb7v87v9sv2l
live
每兩日Live 1次
冇女為有睇你篇文打釘
Pushhhh好想知究竟佢哋兩個有冇好結果
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞